Angajatorii şi angajaţii se întâlnesc cu reprezentanţii ITM şi cei Serviciului de Imigrări

Angajatorii şi angajaţii se întâlnesc cu reprezentanţii ITM şi cei Serviciului de Imigrări

La sediul rectoratului Universității „Aurel Vlaicu” din Arad (fostul Liceu Sanitar, lângă Primăria Arad), va avea loc vineri, de ora 10, o întâlnire între inspectorii de muncă ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, angajatori şi angajaţi din municipiul Arad şi lucratori din cadrul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Arad.

La întrunire vor participa reprezentanţii ITM Arad, inspectorii de muncă din cadrul compartimentelor Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, acțiunile planificate pentru anul 2019. De asemenea, noutăţile legislative cu privire la piaţa muncii și la migraţia forţei de muncă vor fi prezentate de reprezentanţii Serviciului pentru Imigrari al judetului Arad.

„Cu acest prilej, vor avea loc dezbateri ce vor viza cele mai importante şi de interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiei. Ceea ce considerăm a fi cel mai important, este faptul că atât angajatorii cât şi angajaţii prezenţi la întrunire vor avea posibilitatea de a-şi prezenta problemele sau de a-şi lămuri neclarităţile, adresându-se direct reprezentanţilor ITM şi celor de la IGI, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi”, a declarat Ecaterina Isac, inspectorul şef al ITM Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.