Animația muzicală „Hai să cântăm din nou!“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Animația muzicală „Hai să cântăm din nou!“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Filmul „Hai să cântăm din nou!“, produs de fondatorul și CEO-ul Illumination Chris Meledandri și de Janet Healy care combină zeci de cântece de succes rock și pop clasice, spectacole electrizante, măiestrie uluitoare și umor va fi proiectat la Cinematograful din Grădiște.

Filmul este programat să ruleze vineri, 18 august, de la ora 20.45, în grădina de vară de la cinematograf.

Accesul publicului este gratuit.

Evenimentele de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

Sinopsis „Hai să cântăm din nou”/„Sing 2”

În timp ce koala mereu optimistă, Buster Moon, și distribuția sa de artiști se pregătesc să lanseze cea mai uimitoare extravaganță pe scenă de până acum… toate în capitala strălucitoare a divertismentului lumii, există o singură problemă: mai întâi trebuie să-l convingă pe cel mai retras star rock din lume – interpretat de legenda rock Bono, aflat acum la debutul său în filmele de animație – să li se alăture.

Buster (câștigătorul Oscar® Matthew McConaughey) a transformat New Moon Theatre într-un hit local, dar Buster are ochii pe un premiu mai mare: lansarea unui nou spectacol la Crystal Tower Theatre, din fermecătorul Redshore City.

Dar, fără conexiuni, Buster și distribuția sa – inclusiv mama cu mulți copii, Rosita (câștigătoarea Oscar® Reese Witherspoon), porcul-șchin Ash (Scarlett Johansson), gorila serioasă Johnny (Taron Egerton), elefănțica timidă Meena (Tori Kelly) și bineînțeles, provocatorul Gunter (Nick Kroll) — trebuie să se strecoare în birourile de renume mondial Crystal Entertainment, conduse de nemilosul lup mogul Jimmy Crystal (câștigătorul Emmy Bobby Cannavale).

Într-o încercare disperată de a-i atrage atenția lui Crystal, Gunter lansează spontan o idee revoltătoare pe care Buster o acceptă imediat, promițând că noul lor spectacol îl va avea ca protagonist pe legenda rock-ului Clay Calloway (Bono).

Problema este că Buster nu l-a întâlnit niciodată pe Clay, un artist care s-a izolat de lume în urmă cu mai bine de un deceniu, după pierderea soției sale.

Și mai rău, Buster nu și-a dat seama că dl. Crystal este un gangster egocentric care preferă să arunce pe cineva de pe acoperișul unei clădiri decât să fie mințit.

În timp ce Gunter îl ajută pe Buster să pună în practică o capodoperă teatrală nemaivăzută, în urma presiunii (și a amenințărilor) din partea domnului Crystal, rolul principal al Rositei îi este dat fiicei răsfățate a lui Crystal, Porsha (interpretată de Halsey, nominalizată la Grammy).

Disperat să-și salveze spectacolul și viața, Buster pornește în căutarea lui Clay, pentru a-l convinge să se întoarcă pe scenă.

Ceea ce începe ca un vis de succes devine o amintire emoțională a puterii muzicii de a vindeca chiar și cea mai zdrobită inimă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.