Animația „Școala iepurașilor“, la cinematograful din Grădiște

Animația „Școala iepurașilor“, la cinematograful din Grădiște

Animația „Școala iepurașilor“ va fi proiectată sâmbătă, 20 aprilie, la Cinematograful din Grădiște.

„Școala iepurașilor“ va fi difuzat, de la orele 10 și 12. Filmul este dublat în limba română.

Personajul central al filmului este Max, un iepure de oraș, care ajunge din întâmplare într-o școală de modă veche, de unde nu poate pleca până nu deprinde arta unui adevărat iepure de Paști.

Max învaţă la Școala iepuraşilor despre cât de frumos şi sănătos este traiul în natură (un simulent ecologic). Alte lecţii amuzant transmise celor mici sunt cât de important este să faci parte dintr-o echipă, să-ţi depăşeşti limitele (Max trebuie să urmeze un antrenament cazon, ce-i dezvoltă agilitatea şi reflexele) şi să renunţi la a mai fi egoist.

Mai mult decât atât, Max învaţă să îşi urmeze intuiţia (inima) şi să aleagă tabăra potrivită.

Cum reuşeşte asta, cine îl ajută şi cum îşi foloseşte el abilităţile dobândite pentru a proteja valorosul ou de aur şi pentru a duce mai departe tradiţia Şcolii iepuraşilor, aflaţi în sala de cinema.

Rezervări se pot face la adresa de email: cinemagradiste@gmail.com și la telefon 0740-946 821 (de marți până vineri, între orele 10.00-12.00 și 18.00 – 20.00)

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște fac parte dintr-un proiect pe termen lung, finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, care are ca scop revitalizarea cinematografelor din oraș.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.