Antalya revine în forță, ca DESTINAȚIE FAVORITĂ a verii și a toamnei (GALERIE FOTO)

Antalya revine în forță, ca DESTINAȚIE FAVORITĂ a verii și a toamnei (GALERIE FOTO)

Dacă Egiptul a fost destinația primăverii, iată că Antalya revine în forță în preferințele românilor și se anunță ca principala destinație a verii și a toamnei pentru amatorii de mare și relaxare.

Și nu ne mirăm, pentru că Riviera Turcească are hoteluri excepționale, orientate spre nevoile clienților (oricare ar fi acelea!) și servicii impecabile.

Am constatat-o personal, zilele trecute, pe parcursul unei întregi săptămâni petrecute în Antalya alături de cel mai nou și dinamic tour operator de pe piața turistică din România: Soley Tour.

Condiții de călătorie

Profitând de faptul că Turcia a intrat în zona verde, călătoriile în Antalya sunt, din iunie, și mai facile, pentru a intra în respectiva țară fiind nevoie de un banal test rapid antigen efectuat înainte cu mai puțin de 48 de ore, ori de un test PCR efectuat cu maxim 72 de ore înainte. Dacă ești vaccinat, cu atât mai bine, prezinți certificatul și gata. Și, tot la fel de bine poți prezenta un certificat care să ateste faptul că ai trecut prin boala Covid-19 în ultimele șase luni. La întoarcerea în România nu mai intră nimeni în carantină, Turcia fiind, așa cum am mai spus, în zona verde.

Cum e în hoteluri

Hotelurile s-au adaptat, toate, la conceptul „Safe Tourism”, ești testat la intrare din punct de vedere al temperaturii corporale, la intrarea în sala de mese, la fel, apoi ți se oferă mască gratuit iar mâncarea este protejată în spatele unor geamuri, de unde ți se servește câtă și cum vrei. Dar, nu e peste tot așa, existând și hoteluri care trec deja la servirea clasică all-inclusive, așa cum o știam înainte de pandemie. De altfel, relaxarea se simte peste tot, în hoteluri nu se poartă mască decât în sala de mese din interior (și doar pe perioada în care te deplasezi), în rest totul fiind aproape la fel ca și în urmă cu doi ani.

Aceeași relaxare se simte pe străzi, în bazaruri și chiar și în aeroport.

Iată, deci, suficiente motive ca să nu mai stați pe gânduri în privința destinației din actualul sezon. Cei de la Soley Tour, sunt sigur, vă vor ajuta să vă programați concediul perfect de care cu siguranță o să vă aduceți aminte cu drag întreaga viață.

Citește și:
Soley Tour. Experimentați lumea dincolo de clișee, deveniți călători, nu doar turiști

  1. cine are bani de antalya dupa pandemia asta??

    Raspunde
  2. […] Antalya revine în forță, ca DESTINAȚIE FAVORITĂ a verii și a toamnei (GALERIE FOTO) […]

    Raspunde
  3. […] Antalya revine în forță, ca DESTINAȚIE FAVORITĂ a verii și a toamnei (GALERIE FOTO) […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.