Antoniu Martin: „Chiar în pandemie, proiectele merg înainte”

Antoniu Martin: „Chiar în pandemie, proiectele merg înainte”

Deși contextul este oarecum potrivnic, cele mai multe proiecte inițiate în Republica Moldova de către Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație sunt în curs de implementare.

Este vorba despre proiecte în domeniul educațional, al resurselor umane, şi de diverse parteneriate între instituții publice locale și, nu în ultimul rând, în sectorul cultural. În ultima perioadă, au fost încheiate numeroase acorduri de colaborare între instituții de referință din Republica Moldova și instituții din vestul României.

„Trebuie subliniat că am colaborat și colaborăm într-o manieră optimă cu reprezentanți ai instituțiilor centrale și raionale din Republica Moldova, colaborare din care au luat naștere numeroase proiecte, inclusiv strategii de dezvoltare, toate acestea reprezentând premise importante pentru implementarea de viitoare programe cu finanțare europeană și internațională”, a declarat dr. Antoniu Martin, Președintele Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație.

„De asemenea, CIAD este preocupat și de promovarea Republicii Moldova la nivel internațional, în medii economice de referință din Europa. Este un context sensibil din punct de vedere economic și social, iar atragerea investitorilor reprezintă una dintre prioritățile Centrului Interregional de Advocacy și Diplomație”, a precizat acesta.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.