Anul Nou vine cu surprize la UTA

Anul Nou vine cu surprize la UTA

Suporter Club UTA a dat publicității un comunicat în care își exprimă speranța că investitorii care bat la ușa clubului vor fi acceptați în cele din urmă iar Bătrâna Doamnă va rămâne în primul eșalon fotbalistic.

Totodată, anunță suprize pentru suporteri.

Redăm, în continuare, textul comunicatului de presă:

Ne aflăm într-o perioadă în care cuvântul de pe buzele tuturor este „speranță”. Este și cazul nostru, al tuturor celor care trăim și respirăm sub însemnele și culorile Bătrânei Doamne. Cu toții sperăm la mai bine, cu toții sperăm că UTA va rămâne în primul eșalon fotbalistic al României, cu toții sperăm că UTA va ajunge pe mâinile unor investitori adevărați. Noi, Suporter Club UTA, am susținut mereu că UTA este cel mai important și cel mai curat „bun” al Aradului. Faptul că oameni importanți din viața publică, oameni care au reușit în afacerile lor din diferite domenii, oameni care și-au dovedit atașamentul față de club pe parcursul anilor, bat la ușile ferecate ale clubului, vin să confirme acest lucru.

Astfel, tragem speranțe că, în al doisprezecelea ceas, într-un moment dificil pentru un club cu o asemenea tradiție și cu o astfel de bază de fani devotați, cei care au frâiele în mâini și care conduc clubul UTA în acest moment, vor realiza cât de vital este pentru echipă, pentru suporteri și chiar pentru oraș, ca cei care doresc și pot să investească în UTA, să fie acceptați.

Totuși, nu ne dorim ca acest an – o pagină destul de neagră din istoria acestui club minunat – să se încheie pe aceleași note false, cântate de o orchestră devenită sinistră. Astfel că, noi, Suporter Club UTA, am făcut și facem tot ceea ce ne stă în puteri ca lucrurile să fie așa cum trebuie să fie pentru simbolul lăsat moștenire de Baronul Neuman. Așa cum am promis, surpriza la care lucrăm de câteva luni este pe cale de a deveni realitate. La începutul anului viitor, vom veni în fața tuturor cu un FanShop în adevăratul sens al cuvântului, dedicate 100% suporterilor și nevoilor lor. În aceeași măsură, am promis că vom oferi ceea ce merită fiecare suporter: transparență. Transparență când vine vorba despre achiziții, transparență când vine vorba despre vânzări, transparență când vine vorba despre încasări și, mai ales, transparență când vine vorba despre destinația banilor, respectiv a profitului. Practic, Suporter Club UTA, cu ajutorul fiecărui fan care decide să achiziționeze orice produs din viitorul magazin dedicat suporterilor, va ajuta la rândul său viitorul clubului UTA: Academia UTA.

De asemenea, în paralel, fanii vor avea parte de cea mai bine pusă la punct aplicație mobilă din fotbalul românesc. Iar surprizele nu se opresc aici…

Vă dorim tuturor Sărbători liniștite, iar celor cu putere de decizie le dorim înțelepciune și înțelegere deplină a consecințelor deciziilor lor în ceea ce privește viitorul clubului UTA!

Pentru noi doar UTA contează!

UTA LIBERĂ!

Suporter Club UTA

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.