Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Ce se ÎNTÂMPLĂ pe AUTOSTRADA spre Nădlac

Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Ce se ÎNTÂMPLĂ pe AUTOSTRADA spre Nădlac

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că în perioada 3 – 7 septembrie 2018 se vor efectua două transporturi agabaritice pe ruta Reșița – DN 58B – Voiteg – DN 59 – Timișoara – DN 6 – Autostrada A1 – Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

„Lățimea maximă a vehiculelor este de 5.50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR.

Potrivit instituției, etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de Poliția Rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri.

De remarcat, că transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360. De asemenea, doritorii pot accesa, pe prima pagină, în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook  https://www.facebook.com/cnadnr/ sau de  TWITTER, @CNADNR.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.