Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ANM: Când revine VREMEA BUNĂ și ce temperaturi vom avea de Paști

Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la ANM: Când revine VREMEA BUNĂ și ce temperaturi vom avea de Paști

Temperaturile vor rămâne mai coborâte decât cele normale și în următoarele două săptămâni.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valorile termice cresc de abia din săptămâna care urmează Paștelui Ortodox.

Iată cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni:

Săptămâna 19 – 26 aprilie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în regiunile intracarpatice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și la munte, dar mai ales în extremitatea de sud-est a țării.

Săptămâna 26 aprilie – 3 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 3 – 10 mai

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna  10 – 17 mai

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.