Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a Regelui Mihai I

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a Regelui Mihai I

Casa Regală a venit astăzi cu noi precizări despre starea de sănătate a Regelui Mihai I.

Regele Mihai, în vârstă de 94 de ani, a fost supus, anul trecut, unei intervenții chirurgicale, având diagnosticele „carcinom epidermoid metastazant“ şi „leucemie cronică“.

Conform Casei Regale, Principesa Margareta şi Principele Radu sunt în Elveţia alături de Regele Mihai, a cărui stare de sănătate este stabilă, el fiind înconjurat de o echipă medicală și de membri ai Casei Majestăţii Sale detaşaţi în Elveţia.

Majestatea Sa şi Alteţele Lor Regale petrec împreună momente în familie, în zilele care preced marea sărbătoare a Paştelui şi în Săptămâna Mare, notează Realitatea.net.

  1. ok, inteleg, este vorba de o persoana in varsta a carei stare de sanatate nu are cum sa fie mai buna. dar in ziua de azi avem probleme mult mai strngente. De exemplu unui prestigios cadru didactic aradean i-a fost murdarita usa cu fecale, de ce presa a pus batista pe tambal in afacere:?a luat mita???in blocul din icalaca s-a instaurat teroarea fecalelor, de ce scrieti de MS Regele si nu de infecta afacere?cine are motiv sa se faca liniste???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.