Anunț important: Ce se întâmplă la GALLERIA MALL

Anunț important: Ce se întâmplă la GALLERIA MALL

Instituția Prefectului Arad anunță că, din cauza unei avarii produse la Galleria Mall, a fost blocat și serviciul de pașapoarte și permise auto.

Având în vedere că la Galleria Mall, unde își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, s-a produs o avarie la rețeaua de furnizare a energiei electrice, Instituția Prefectului – Județul Arad informează cetățenii interesați de preschimbarea pașapoartelor sau obținerea permiselor de conducere că pe parcursul zilei de astăzi, 17.09.2018, cele două servicii nu și-au putut desfășura activitatea în regim normal. Cetățenii care au fost programați pentru astăzi vor fi primiți cu celeritate în cursul zilei de mâine, când activitatea va reintra în normal.

„Angajații serviciilor afectate de pana de curent au așteptat pe tot parcursul zilei de astăzi remedierea defecțiunii. Regretăm inconvenientul apărut, însă deîndată ce lucrurile vor reintra în normal, vom face în așa fel încât să revenim cât mai repede la programul obișnuit, respectând programările cetățenilor”, spune Florentina Horgea, Prefectul Județului Arad.

Loading...
  1. Și serviciul de evidență a persoanelor (buletin), voi ăștia de la newsletter-ul Arad cred că aveți lipsa materie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.