Anunţ IMPORTANT de la ITM: Toţi angajatorii TREBUIE să facă asta începând din 20 mai

Anunţ IMPORTANT de la ITM: Toţi angajatorii TREBUIE să facă asta începând din 20 mai

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Arad informează angajatorii că începând din 20 mai 2019 se va utiliza doar versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal.

„Începând cu data de 20 mai 2019, transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal. Angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 după care vor putea instala versiunea 6.0.6”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

„Pentru actualizarea aplicației Revisal recomandăm parcurgerea instrucțiunilor cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare a noii versiuni, accesând site-ul instituției, itmarad.ro. De asemenea, pentru a vă asigura de păstrarea securității datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date, accesând butonul «Salvare baza de date» din meniul «Instrumente»”, se precizează în comunicat.

„Reamintim angajatorilor că au obligația de a respecta dispozițiile Hotărârii Guvernului nr. 905 / 2017 privind registrul general de evidenţă a salariaţilor, în caz contrar fiind pasibili de sancțiuni contravenționale”, a menţionat Ecaterina Isac (foto), inspector şef al ITM Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.