Anunț IMPORTANT făcut de KAUFLAND: Ce le oferă CLIENȚILOR din partea CASEI

Anunț IMPORTANT făcut de KAUFLAND: Ce le oferă CLIENȚILOR din partea CASEI

Kaufland România a anunțat că va suporta costurile de încărcare a mașinilor electrice în rețeaua e-charge pentru clienții săi.

Reprezentanții companiei anunță că, Kaufland România va suporta pentru clienții săi toate costurile de alimentare la cele 20 de stații de încărcare a mașinilor electrice – amplasate în parcările sale în parteneriat cu Renovatio, din dorința de a veni în sprijinul celor care vor să conducă eco.

Decizia vine în contextul în care Renovatio va introduce un sistem de tarifare al serviciului de încărcare a mașinilor electrice în cadrul rețelei e-charge începând cu 19 martie 2018.

Alimentarea va fi gratuită utilizând cardurile de încărcare emise de Kaufland România, ce se pot ridica gratuit din orice magazin Kaufland România dotat cu stație de alimentare;

„Kaufland România va suporta toate costurile de alimentare ale clienților săi, posesori de vehicule electrice, din dorința de a încuraja tranziția către un mod de transport sustenabil și de a proteja astfel mediul înconjurător. Măsura vine în contextul deciziei Renovatio de a introduce un sistem de tarifare al serviciului de încărcare a mașinilor electrice în cadrul rețelei e-charge, începând cu 19 martie 2018. Astfel, din această dată, Kaufland România va pune la dispoziția clienților săi carduri de încărcare a mașinilor electrice, care asigură gratuitatea alimentării și sunt utilizabile exclusiv la cele 20 de stații din parcările magazinelor sale. Încă din momentul lansării rețelei e-charge, în aprilie 2016, atât Kaufland România, cât și Renovatio au suportat costurile încărcărilor pentru utilizatorii de mașini electrice. Renovatio a anunțat că începând cu 19 martie 2018 va introduce un sistem de tarifare al serviciului de încărcare aplicabil stațiilor din întrega rețea e-charge. Kaufland România își menține angajamentul de a-i sprijini pe toți cei care conduc eco și va achita către Renovatio toate costurile de încărcare generate de utilizatorii care folosesc acest serviciu”, se arată într-un comunicat de presă transmis de companie.

Stațiile de încărcare în cadrul cărora alimentarea va fi gratuită sunt amplasate în parcările magazinelor Kaufland din 18 orașe, funcționează non-stop și acoperă nevoile de mobilitate ale posesorilor de vehicule electrice în marile orașe, dar și în tranzit, pe coridoarele principale ce traversează România: Constanța – București – Sibiu – Timișoara – Arad (finalizat în 2016); București – Ploiești – Brașov – Târgu Mureș – Cluj-Napoca – Oradea (finalizat în 2017).

Cardurile de încărcare Kaufland pot fi ridicate gratuit de la Biroul de Informații din magazinele prevăzute cu parcări ce oferă soluții de încărcare pentru vehiculele electrice.

În prezent, cele 20 de magazine Kaufland România dotate cu stații de încărcare a mașinilor electrice se află în:

Arad – Calea Aurel Vlaicu, nr. 139-151 (stație Normal Charge)

Timișoara – str. Damaschin Bojincă, nr. 4 (Fast Charge)

Timișoara – magazinul de pe str. Mihail Kogălniceanu, nr. 11-14 (stații Fast Charge + Normal Charge)

Deva – magazinul de pe Calea Zarandului, nr. 67 (stații Fast Charge + Normal Charge)

Sebeș – magazinul de pe str. Mihai Viteazul, nr. 13 (Normal Charge)

Sibiu – magazinul de pe șos. Alba Iulia, nr. 40 (Fast Charge + Normal Charge)

Râmnicu Vâlcea – magazinul de pe str. Barajului, nr. 32-34 (Normal Charge)

Pitești – magazinul de pe str. Exercițiu, nr. 216 (Fast Charge + Normal Charge)

Ploiești – magazinul de pe Bdul Republicii, nr. 138 (Fast Charge + Normal Charge)

București – magazinul de pe str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144 (Fast Charge + Normal Charge)

București – magazinul din cartierul Basarab, de pe Bd. Orhideelor, nr. 46 (Fast Charge + Normal Charge)

Constanța – magazinul din cartierul Obor, de pe Bdul. 1 Dec. 1918, nr. 21 (Normal Charge)

Iași – magazinul din cartierul Alexandru cel Bun, de pe str. Pavlov, nr. 14 (Normal Charge)

Cluj-Napoca – magazinul din cartierul Mărăști, de pe str. Fabricii nr. 12 (Fast Charge + Normal Charge)

Alba Iulia – magazinul de pe Calea Moților (Normal Charge)

Brașov – magazinul de pe str. Avram Iancu, nr. 62 (Fast Charge + Normal Charge)

Târgu Mureș – magazinul de pe str. Gheorghe Doja, nr. 64-68 (Fast Charge + Normal Charge)

Oradea – magazinul de pe Bdul Borșului, nr. 6 (Fast Charge + Normal Charge)

Turda – magazinul de pe str. Calea Victoriei, nr. 39 (Normal Charge) – în funcțiune începând cu sfârșitul lunii martie 2018

Sighișoara – magazinul de pe str. Mihai Viteazu (Normal Charge) – în funcțiune începând cu sfârșitul lunii martie 2018

Începând cu 2018, Kaufland România și Renovatio au demarat procesul de dezvoltare a rețelei de stații de încarcare pe două noi coridoare, București – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj – Timișoara și București – Buzău – Focșani – Bacău – Suceava – Iași, în paralel cu extinderile din marile orașe.

Astfel, Renovatio și Kaufland România își mențin poziția de lideri în serviciul de încărcare a mașinilor electrice.

Stațiile de încărcare rapidă aflate în parcările Kaufland permit alimentarea majorității vehiculelor electrice în mai puțin de o oră (0% – 80% din capacitatea bateriei). În prezent, 12 din cele 20 de puncte de alimentare oferă soluții de încărcare rapidă, numărul acestora fiind în continuă creștere.

Stațiile deservesc toate tipurile de vehicule 100% electrice și hibride plug-in, atât pentru standardele de încărcare rapidă, în curent continuu, (CHAdeMO și CCS) la o putere de maxim 50kW, cât și pentru încărcare în curent alternativ (type 2) la o putere de maxim 22kW.

,,Am venit cu ideea acestui parteneriat din dorința de a oferi un nou tip de serviciu prin care contribuim la reducerea poluării și pentru de a aduce cu adevărat mai aproape de români un viitor sustenabil. Iată că îi răsplătim pe cei care aleg să conducă eco și folosesc mașini electrice, punându-le la dispoziție autonomie în deplasare: printr-o infrastructură acoperitoare și prin asigurarea gratuității deplasării, suportând costurile alimentării. Motivația noastră este grija pentru mediu și dorința de a încuraja comportamentele eco, așa cum e condusul fără emisii poluante. La rândul nostru, încurajăm utlizarea mașinilor electrice și am achiziționat o flotă de 26 de mașini nepoluante (zero emisii), 100% electrice”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Piața mașinilor electrice este în creștere: în 2017, ponderea maşinilor electrice şi hibrid în totalul vânzărilor de autovehicule noi a atins 2,2%, numărul acestora ajungând la 2.811 unităţi, în creştere cu 136,7% faţă de anul anterior, potrivit datelor făcute publice de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA) în ianuarie 2018.

  1. Statia de incarcare am remarcat-o de mult,dar de ce nici un indiciu ca apartine Kaufland?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.