Anunț IMPORTANT făcut de Wizz Air! Și tu POȚI PROFITA de el, dar NUMAI AZI!

Anunț IMPORTANT făcut de Wizz Air! Și tu POȚI PROFITA de el, dar NUMAI AZI!

Cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air a făcut, azi, un anunț neașteptat, care îi vizează pe românii care pleacă din și spre Regatul Unit.

Compania sărbătoreşte astăzi, 30 de milioane de pasageri pe rutele sale din Marea Britanie, cu o reducere de 20%  pentru toate zborurile din şi spre Regatul Unit al Marii Britanii. Discountul de 20% se aplică preţurilor, inclusiv taxelor obligatorii, şi unui bagaj mic de cabină. Reducerea este validă doar pentru o nouă rezervare. Biletele reduse sunt disponibile până la miezul nopţii pe wizzair.com.

Prima rută Wizz Air spre Marea Britanie, de pe aeroportul din Otopeni, a fost deschisă în luna ianuarie 2007. Astăzi, linia aeriană operează 14 rute spre această destinaţie, de pe 5 aeroporturi din România. Recent, WIZZ a lansat rutele Bucureşti – Londra Gatwick şi Cluj-Napoca – Doncaster Sheffiel, iar din 19 august va deschide şi Suceava – Londra Luton.

Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.