Anunț TERIFIANT de la Organizația Mondială a Sănătății: „Este mult mai rău decât orice film SF despre pandemii… Suntem încă la început…”

Anunț TERIFIANT de la Organizația Mondială a Sănătății: „Este mult mai rău decât orice film SF despre pandemii… Suntem încă la început…”

David Nabarro, emisar special al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) pentru COVID-19, a anunțat că pandemia de coronavirus a scăpat de sub control și că ne aflăm abia la începutul acesteia, în contextul în care Europa se confruntă, deja, cu un al doilea val de îmbolnăviri.

Declarația a fost făcută în Comisia pentru afaceri externe a Camerei Comunelor din Marea Britanie.

„Este o situație groaznică. O problemă de sănătate a scăpat de sub control și face ca lumea nu doar să intre în recesiune, ci și într-o contracție economică uriașă. Asta, probabil, ar dubla numărul oamenilor săraci. Va dubla numărul celor subnutriți și va duce la falimentarea a sute de milioane de companii mici”, a spus oficialul OMS.

„Este mult mai rău decât orice film SF despre pandemii. Acest lucru este cu adevărat grav. Nici măcar nu am ajuns la mijlocul pandemiei. Suntem încă la început și începem să vedem ce pagube va provoca lumii. Și devine din ce în ce mai grav pe măsură ce intrăm în această fază în Europa, unde cazurile cresc din nou”, a declarat David Nabarro, citat de The Independent.

  1. Nu vrei sa ne sugi pe toti cei care nu dam doi bani pe minciunile voastre….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.