Anunțul care a devenit viral! Cum poți primi această VILĂ GRATIS

Anunțul care a devenit viral! Cum poți primi această VILĂ GRATIS

Un anunț publicat pe un site de imobiliare a devenit viral pe rețele de socializare. Un bărbat donează o vilă în București, însă cei care o doresc trebuie să îndeplinească anumite condiții.

Este vorba de un bătrân octogenar care dorește să lase moștenire casa în care locuiește, însă în baza unui contract de uzufruct viager cu drept de abitație. Acest lucru înseamnă că el va avea dreptul de a se folosit de casă și de a culege roadele din grădină, precum proprietarul, și de a locui în ea până la sfârșitul vieții.

 „Proprietar octogenar las GRATUIT vilă în Bucureşti în baza unui contract de uzufruct-viager cu drept de abitaţie. Nu am copii şi doresc să las casa unei familii de intelectuali bine educaţi! Îmi rezerv dreptul să fac selecţia familiei şi aștept solicitările dumneavoastră doar la anunţ pe contact, a scris bărbatul pe site-ul de imobiliare.

 

    • Bună seara eu am dau a fetiței și nu am casa și stau în cirhie și numai soțul meu lucrează eu stau cu fetițele acasă și ne foarte greu varga frumos

      Raspunde
  1. Buna am treiîi copii și nu am casa stau cu chirie va rog ajutațimă.

    Raspunde
  2. locuinta mea e distrusa de alunecare de teren 0737112726

    Raspunde
  3. Buna ziua am 6 copii stau pe strada mialuat stătu casa da că. Doriți să mă ajutați cu. O locuință

    Raspunde
  4. Na, Orlando, ți-ai făcut pagina site de imobiliare.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.