Anunțul momentului în Arad: Când „se dă drumul” la căldură

Anunțul momentului în Arad: Când „se dă drumul” la căldură

Primăria Municipiului Arad a anunțat când va începe furnizarea agentului termic în municipiu.

Astfel, începând de luni, 6 noiembrie 2023, CET Hidrocarburi începe furnizarea agentului termic pe raza municipiului Arad, anunță Primăria.

„Pornirea căldurii se va face etapizat, începând cu  zonele în care sunt şcoli şi grădinițe, având în vedere faptul că de săptămâna viitoare se reia activitatea în unitățile şcolare. În unele zone din municipiu agentul termic se va furniza doar de marți,  din cauza lucrărilor de termoficare. Este vorba despre cartierul Grădişte, Piața Catedralei şi zona Calea Aurel Vlaicu, partea dreaptă, blocurile Z4, Z6, Z2, Z28”, transmite municipalitatea.

Cu toate că traversăm o perioadă dificilă din toate punctele de vedere şi avem de înfruntat obstacole financiare considerabile, facem eforturi pentru ca arădenii să aibă un confort termic la preț rezonabil, astfel încât iarna să nu devină o povară prea mare, a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

  1. Bata-va dzeu pe voi si copiii vostri!3 zile noaptea sub 10 grade ordinarilor!imputuitilor!ASA e legea,daa??bai-norocosilor care aveti centrala,clima- de NU comentati pe aici!-noi-altii-NU suntem bogati k voi-pe un salar de mizerie,de UNDE centrala??de unde clima??s-au umplut cabinetele doctor de familie de raciti.pe voi va doare-n 14-NESIMTITILOR !!!

    Raspunde
  2. Dl. CRISTI ȘI EU ZIC LA FEL, MINCINOȘII ORDINARI ÎȘI BAT JOC DE OAMENI.. OARE, I MAI VOTEAZĂ CINEVA?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.