Anunțul mult așteptat: „GARANTEZ că NU va fi un LOCKDOWN!”

Anunțul mult așteptat: „GARANTEZ că NU va fi un LOCKDOWN!”

Posibilitatea unui nou lockdown îi îngrijorează pe români, o mare parte dintre aceștia fiind convinși că acest lucru urmează să se întâmple după alegerile parlamentare.

Premierul României, Ludovic Orban, a dorit să clarifice aceste zvonuri. Orban a declarat la un post de televiziune faptul că numărul cazurilor de noi infectări a început să scadă și că nu se pune problema unui lockdown.

„Garantez 100% că nu va fi un lockdown. România nu își poate permite așa ceva, din punct de vedere economic. Este o bazaconie, o minciună de campanie pentru a reduce susținerea pentru PNL. Și președintele a spus că nu se pune problema de așa ceva (…) Am avut perioada de creştere destul de rapidă: sfârşitul lui octombrie, începutul lui noiembrie, după care a existat o perioadă de două săptămâni, două săptămâni şi jumătate de platou. De 8 zile avem un trend descendent şi ceea ce e foarte important: în ultimele zile, în cinci zile din şapte numărul persoanelor vindecate a depăşit numărul persoanelor infectate”, spune premierul României.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.