AOA 2021: Outlandish, Mahmut Orhan și Cargo au făcut SENZAȚIE la Arad (GALERIE FOTO + VIDEO)

AOA 2021: Outlandish, Mahmut Orhan și Cargo au făcut SENZAȚIE la Arad (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ediția din 2021 a festivalului Arad Open Air a fost una emoționantă atât pentru public, cât și pentru artiști, deoarece după un an de pauză, arădenii s-au putut bucura de mari artiști precum Cargo, Outlandish, CTC, Mahmut Orhan, Raresh și mulți alții, timp de trei zile, pe cele două scene de la Aeroportul Arad.

În prima seară de festival, atmosfera a fost încălzită de doua trupe locale, The Case și RUA, iar unul din momentele culminante a fost recitatul trupei de origine timișoreană și arădeană Cargo.

Trupa a avut atât momente energizante cât și emoționante, precum cel de omagiu pentru Adi Bărar, fondatorul bandului care a decedat la începutul acestui an.

Sunt acasă! Ce bine e să fii acasă”, au fost cuvintele pe care solistul arădean le-a repetat de-a lungul timpului său pe scenă.

Următorii pe scenă au fost alți doi artiști mult așteptați de către publicul arădean. Outlandish au reușit să îi „scoată la dans” prin melodiile lor ritmate și un mix de piese latino din topuri. De altfel, publicul a cântat cu mare patos cele mai celebre piese ale lor, Aicha și Callin U.

Următorii pe scenă au fost Subcarpați, care prin stilul lor caracteristic au readus folclorul la viață. ”Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic”, spune solistul trupei.

Arădenii au primit un val de energie de la el, chiar concretizându-se, în urma cererii trupei, o horă între aproape toți participanții.

Au mai concertat în prima seară: DJ Shiver, Pascal Junior, Brooks, Mike Kross, și Nilamarva.

În cea de a doua zi de festival, artiștii care i-au încântat pe arădeni au fost: Kings are Overrated, Zeze, Baskka, CTC, Gojira&PlanetH, Vali Bărbulescu, Julian Jordan, Chris Hype și Mike Kross.

De altfel, în seara a doua de distracție, mai mulți suporterii arădeni care au participat la meciul cu CSU Craiova au sărbătorit victoria UTA-ei pe ritmurile muzicii de la AOA.

În cea de-a treia seară, publicul și-a făcut încălzirea în stil rock cu Rules și Dragoș Moldovan, după care muzica electronică a răsunat până dimineață. Golan au oferit un spectacol emoționant, artiștii declarându-se bucuroși că Aradul are parte de un asemenea eveniment și că atmosfera din public a fost una specială.

John Trend & Jay Ko și Dirty Nano au făcut publicul să danseze neîncetat și să cânte împreună timp de câteva ore. Melodii consacrate, dar și cele mai noi piese din trending, confetti și show-uri pirotehnice au creat momente de excepție și amintiri de neuitat.

Mahmut Orhan a fost și de această dată unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii. Artistul turc a avut un set memorabil care a cuprins și câteva melodii proprii, printre care și ”Feel” hit realizat împreună cu Sena Șener, artista cu care a colaborat și la ultimul lui single lansat, ”Fly above”.

Paul Damixie, un alt prieten al festivalului și rezidentul Mike Kross, s-au asigurat că toată lumea dansează fără oprire până la orele dimineții.

La scena drum‘n’bass distracția a fost în toi cu DJi care au avut seturi pline de energie și au făcut publicul să danseze. Elarith, Noxious, Dj Snow, Memphys, SYN, The Flo și MCX Woodie sunt cei care au urcat la pupitru și au dus bass-ul la un alt nivel.

Artiștii au avut întotdeauna o legătură specială cu publicul, iar asta s-a văzut și anul acesta. Am avut artiști atât prieteni ai festivalului, care au fost prezenți la fiecare ediție, cât și care au fost la noi pentru prima dată. Sentimentele de bucurie de anul acesta au fost chiar mai puternice pentru că au fost amestecate cu dorul pe care l-am simțit cu toții. Mulțumim atât publicului, cât și celor care au urcat pe scenă. Voi sunteți AOA!”, transmite Glad Varga, organizatorul festivalului Arad Open Air.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.