APĂ cu „CACAO”, furnizată duminică la Nădlac! Fenomenul a iscat dezbateri între consilierii judeţeni, cu trimitere la bugetarul de lux Iustin Cionca

APĂ cu „CACAO”, furnizată duminică la Nădlac! Fenomenul a iscat dezbateri între consilierii judeţeni, cu trimitere la bugetarul de lux Iustin Cionca

Consilierul judeţean Mircea Onea (PNL) atrage atenţia că duminică, 2 august 2015, la Nădlac, „apa potabilă livrată de către Compania de Apa Arad în localitate nu poate fi folosită nici măcar la irigat… Mulțumim, Selina & Compania de Apa”.

Totodată, consilierul judeţean subliniază, pe Facebook, că Nădlacul şi România se află în Uniunea Europeană…

Viorel Enache, fost primar al oraşului Sântana, a fost printre primii care au comentat la postarea lui Mircea Onea. „Am vazut; ce propui, care crezi ca este solutia? Si cine va raspunde pentru asta?”, întreabă Viorel Enache.

„Nu va răspunde nimeni… din păcate, totul va fi pus în seama unei avarii cauzate de cei de la Selina… Nu cred că este normal ca duminica, nădlăcanii care nu au altă sursă de alimentare cu apă să fie obligați să pregătească mâncarea cu apa aceasta”, a răspuns Mircea Onea.

Rapid, problema nădlăcanilor a căpătat şi conotaţii politice. „Colegu … în calitate de consilier județean ce măsuri vei lua? Compania e a CJA. Sau poate Ponta e de vina?”, a scris Gheorghe Sabău, consilier judeţean al PSD. Acesta a fost repede completat de colegul său Florin Tripa, care i-a sugerat lui Mircea Onea: „Poate vorbesti cu domnul Cionca”.

Sugestia e o aluzie la faptul că fostul deputat Iustin Cionca (PNL, via PDL) este angajat pe bani grei la Compania de Apă, în funcţia de consilier al directorului Gheorghe Bănăţean, post care-i permite să petreacă mai mult timp la partid decât la locul de muncă.

„Stimați colegi Sabau Gheorghe si Florin Tripa …. Sunt impresionat de interesul pe care i-l acordați orașului Nadlac… Eu nu am făcut decât sa sesizez o deficienta a Companiei de Apa care pune în pericol sănătatea populației, astăzi, în zi de duminică… Nu am încercat să politizez… Mâine voi cere explicații suplimentare… în ordine ierarhică, bineînţeles. Primul responsabil e directorul secției Companiei de Apă de la Nădlac… Fost consilier local şi membru al unui partid cu mult roşu pe siglă…”, a fost răspunsul oferit de Mircea Onea.

Discuţia continuă…

Foto: Facebook (Mircea Onea)

  1. daca era Iotcu mai scria vreun rand acest Onea? ma indoiesc………….

    Raspunde
  2. dl. interesant …eu ti-as da tie si familiei tale sa bei apa ca si cea din sticla si ma indoiesc ca tear mai interesa cine este in fruntea …. partidelor care sunt acolo numai sa jecmaneasca electoratul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.