APEL de SELECȚIE


Asociația Grupul de Acțiune Locală „Lunca Mureșului de Jos”
anunță lansarea Sesiunii de cereri de proiecte pentru Măsura 3 (3A) „Sprijin pentru integrarea și promovarea schemelor de calitate pentru produsele locale”

Data lansării apelului de selecție: 11 Septembrie 2020

Măsura 3 (3A) „Sprijin pentru integrarea și promovarea schemelor de calitate pentru produsele locale”

Tipuri de beneficiari eligibili:

  • să desfășoare activități economice ca persoană fizică autorizată/ întreprindere individuală/ întreprindere familială/ persoană juridică română în teritoriul GAL „Lunca Mureșului de Jos” (conform codului CAEN specificat în cererea de solicitare a stimulentului financiar anual);
  • să îndeplinească condiția de fermier activ, conform articolului 9 din Regulamentul (UE) nr. 1307/2013;
  • să respecte toate cerințele în vigoare referitoare la schema pentru care aplică.

Fonduri disponibile: 18.000 euro

Sprijinul public nerambursabil este de max 2000 euro/an  pentru o exploatație agricolă Ajutoarele se acordă sub formă de plăți anuale, pentru o perioadă maximă de 36 de luni consecutive, de la aderarea la schema de calitate respectivă

Data limită de primire a proiectelor și locul unde se pot depune proiectele:

  • Data limită de primire a proiectelor: 12 noiembrie 2020
  • Locul de depunere al proiectelor: sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos”, Oraș Pecica, str. 2, nr. 132, jud. Arad, în intervalul orar 900-1200 , de luni până vineri.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent Măsurii 3.(3A) disponibil pe: www.galluncamuresuluidejos.ro.

Pentru informații suplimentare vă așteptăm la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos”, din Oraș Pecica, str. 2, nr. 132, jud. Arad, pe site-ul www.galluncamuresuluidejos.ro și/sau la telefon: 0745-855 633.

De asemenea, la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos” puteți găsi versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferent Măsurii 3 (3A).

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.