Apel la arădeni să semneze petiţia „Salvați Județul Arad de cleptocrația PSD”

Apel la arădeni să semneze petiţia „Salvați Județul Arad de cleptocrația PSD”

Petiţia lansată de Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, intitulată „Salvați Județul Arad de cleptocrația PSD”, prinde contur şi în localităţile din judeţ.

Astfel, Garofiţa Popa, consilier judeţean al PNL, consideră că acest mesaqj este foarte important pentru arădeni, dar şi un semnal de alarmă pentru PSD. „Cetăţenii judeţului trebuie să înţeleagă că prin Legea Bugetului din acest an Aradul a pierdut 45 de milioane de lei: vrem aceşti bani înapoi, pentru dezvoltarea sistemului de sănătate, a drumurilor, pentru alimentări cu apă, pentru canalizare, pentru tot ce au nevoie comunele şi oraşele noastre”, a afirmat Garofiţa Popa.

„Principala metodă de sancţionare a PSD este votul de anul viitor, dar până atunci fac un apel la arădeni să semneze această petiţie, să demonstrăm forţa noastră, să arătăm partidului de guvernământ că ne vrem banii înapoi”, a completat Garofiţa Popa.

  1. Salvam de cleptocratia PSD dar ce facem cu cleptocratia PD; Ar fi bine sa returneze banii!

    Raspunde
  2. Intrebațil pe iotcu ce-i aia cleptocratie….tic tac tic tac

    Raspunde
  3. fochistu crede că o țară se conduce ca un C.J unde are o majoritate de yesmani.acuma nu ca pesedistii sunt mult mai buni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.