APEL UMANITAR: O boală genetică rară chinuie sufletul și trupul unui copilaș de numai 2 anișori

APEL UMANITAR: O boală genetică rară chinuie sufletul și trupul unui copilaș de numai 2 anișori

O boală genetică rară chinuie sufletul și trupul unui copilaș de numai 2 anișori, pentru care Asociația „Salvează o inimă” a demarat o campanie umanitară de strângere de fonduri.

Anemia Fanconi este o formă de cancer al măduvei spinării și, ca și când nu ar fi fost destul, Nicolas Stoica a avut și o problemă cu un testicul care nu coborâse în scrot.

Dacă cea din urmă problemă a fost rezolvată, prima – și cea mai periculoasă – încă nu a fost soluționată. Medicii spun că numai un transplant medular îl poate salva pe micuț de la moarte. „Avem un drum lung în față, care necesită foarte multe investigații și controale, iar noi nu avem posibilități financiare să strângem bănuți într-un timp atât de scurt. Poate că cerem prea mult, dar mulți dintre voi știu că înțelegeți prin ce trecem și că vrem să facem tot ce ne stă în putință să fie bine îngerașul nostru. Stă în mâinile lui Dumnezeu, dar și ale voastre să putem lupta în continuare”, spune mama lui Nicolas.

Familia trebuie să strângă 8.000 de euro pentru analizele lunare și biopsiile medulare, până când copilașul va fi supus transplantului care îi poate salva viața.

„Mă rog la Bunul Dumnezeu clipă de clipă să facă o minune, să fie bine, dar parcă simt că așteptarea asta pur și simplu ne doboară tot mai mult, când vedem cât de mult poate să îndure un suflet atât de nevinovat”, mai spune mama lui Nicolas.

Împreună putem scurta așteptarea și mări șansele de recuperare pentru Nicolas. Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă o speranță în plus, un pas mai aproape de vindecare.

„Așa cum am făcut-o de atâtea ori, și acum putem salva un copil nevinovat de la o soartă crudă. Cancerul nu trebuie să fie o condamnare! Solidaritatea noastră a învins de multe ori diagnostice reci și a redat sănătatea și bucuria în familiile greu încercate de soartă. Donațiile noastre salvează inimi”, precizează reprezentanții asociației.

Donații se pot face în următoarele conturi:

Denumire entitate:  Asociația „SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie – STOICA

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.