APEL UMANITAR: Un băiețel de 6 ani trebuie să fie operat URGENT pe creier!

APEL UMANITAR: Un băiețel de 6 ani trebuie să fie operat URGENT pe creier!

Asociatia „Salveaza o inimă” a demarat o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru un băiețe de 6 ani, diagnosticat cu tumoră pe creier.

Era o zi fericită… Nimic nu prevestea că ceva rău urma să iasă la suprafață. Pe 3 decembrie, anul trecut, Mateo Ștefan era la grădiniță, repeta pentru serbarea de Crăciun. Brusc, i s-a făcut rău, s-a învinețit la buze și s-a îngălbenit la față. Educatoarea i-a anunțat pe părinți că băiețelul de 6 ani se simte rău, iar după investigațiile de spital, bieții oameni au primit vestea-șoc: Mateo Ștefan are tumoră pe creier!

Din acel moment, copilașul a fost internat la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, unde ar fi trebuit să fie operat, însă după trei zile medicii au realizat că e o misiune imposibilă. Intervenția era una riscantă și nu dispuneau nici măcar de aparatura necesară. L-au trimis acasă pe băiat, fără un tratament anume.

Părinții nu s-au resemnat în fața situației și au căutat ajutor în străinătate. Specialiștii de la Spitalul Emsey din Turcia le-au dat speranța că Mateo Ștefan poate fi operat cu succes. Costul intervenției și al tratamentului ulterior însumează 20.000 de euro – o altă veste care a lovit familia. Soții Ciocoiu mai au trei copii, iar venitul lor lunar e de numai 1.500 de lei. Tatăl lucrează cu ziua prin sat, mama are grijă de toți. De unde să strângă atâția bani?

E lesne de înțeles că într-o asemenea situație, banii dictează ce se va întâmpla cu Mateo Ștefan, dacă va trăi sau dacă va pieri din cauza tumorii maligne. E dureros, dar asta e realitatea: uneori, viața ta are un preț clar. În cazul lui Mateo Ștefan, e vorba de 20.000 de euro. La fel de dureros e să vezi doi părinți cum se zbat să-și salveze fiul, dar nu dispun de puterea necesară.

Însă totul nu este pierdut. Solidaritatea prietenilor Asociației „Salvează o inimă” a arătat, de nenumărate ori, că poate salva vieți, că poate restaura sănătatea unor suflete nevinovate, că poate crea minuni acolo unde nu mai există decât durere și disperare. Oamenii cărora le pasă donează, indiferent cât, indiferent cum. Și Mateo Ștefan poate fi salvat dacă vom lupta împreună pentru a acoperi costurile procedurilor medicale de care depinde viața lui.

Oricine vrea să îi întindă o mână de ajutor poate dona în conturile Asociației, prin card bancar, PayPal sau contract de sponsorizare.

Pentru cei care vor să schimbe o viață în bine și să ajute un copil pe termen lung, am pus la dispoziție și posibilitatea plății recurente. Pe durata unei campanii, puteți dona constant o sumă aleasă de dumneavoastră pentru un anumit caz umanitar.

Fiți alături de noi în cursa pentru salvarea lui Mateo Ștefan!

 

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați numele de familie CIOCOIU, al copilului pentru care faceți donatia!

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.