Apelul lui Caba către toţi CONTRACANDIDAŢII lui Falcă: „Să avem o discuţie, să vedem cum putem SALVA Aradul”

Apelul lui Caba către toţi CONTRACANDIDAŢII lui Falcă: „Să avem o discuţie, să vedem cum putem SALVA Aradul”

Samuel Caba, candidatul PMP la funcţia de primar al Municipiului Arad, a făcut astăzi un apel public către ceilalţi contracandidaţi ai primarului în funcţie, Gheorghe Falcă, dorind să poarte o discuţie cu aceştia.

„Fac un apel la toţi contracandidaţii actualului primar, să avem o discuţie, să vedem cum putem salva Aradul. Pentru că pe mine asta mă interesează cel mai mult: Să salvăm Aradul (n.r. – de Gheorghe Falcă)”, a declarat Samuel Caba într-o conferinţă de presă.

Candidatul PMP a criticat, din nou, administraţia locală pe mai multe teme (lipsa parcărilor, a spaţiilor verzi, problema CET, sistemul de sănătate). Samuel Caba a subliniat că doreşte să construiască parcări subterane sub Bulevardul Revoluţiei, spaţii verzi, un spital modern etc. şi a scos în evidenţă absurdul situaţiei în care se află CET, cu datorii uriaşe dar consumând resurse pentru a furniza căldură arădenilor chiar şi în condiţiile în care afară sunt temperaturi de 25 de grade Celsius.

  1. chemati si pe suteu la negocieri, slugi imputite ce sunteti, ati facut blat cu actualu si mai aveti tupeu sa mintiti..pocaiti infecti

    Raspunde
  2. SaMuit Caka si primaritul ????pana acum nu ai văzut ca Falca e slab?? Pana mai ieri erai tot cu limba n curul lui.Ti a plăcut cacatul si besinile lui!???

    Raspunde
  3. Felicitari Sami Caba…..

    Raspunde
  4. Succes Samuel Caba!

    Raspunde
  5. Foarte bine d-le Caba! Jos PDL[PNL] Jos TAXE SI IMPOZITE!

    Raspunde
  6. Petrică degeaba a strigat că vine lupul la oi, nu l-a mai crezut nimeni. NU Caba este în măsură să dea pe goarnă chemarea la unitate. Și apoi Falcă nu e singurul dușman al Aradului, mai sunt o grămadă de alții ca el.

    Raspunde
  7. PMP – partidul meu preferat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.