Aplică și află dacă ai fost admis la studii în străinătate în doar 30 de minute

Aplică și află dacă ai fost admis la studii în străinătate în doar 30 de minute

Dacă te-ai hotărât să studiezi în străinătate, fie că vorbim de licență sau de master, una dintre primele probleme pe care trebuie să le înţelegi şi să le depăşeşti este cea a dosarului de aplicaţie.

În mod normal, procesul de aplicaţie la o universitate din străinătate incepe şi cu jumătate de an înainte de a fi declarat admis, astfel că, în cazul ideal, orice viitor student trebuie să înceapă devreme acest parcurs. De exemplu, pentru universităţile din Regatul Unit, termenul limită pentru depunerea aplicaţiei pentru studii de licenţă este 15 ianuarie. În Danemarca, acest deadline este 15 martie, iar în Olanda 1 mai.

Totuşi, există soluţii şi pentru cei care, din diferite motive, au întârziat să aplice, dar îşi doresc sa studieze in străinătate. Mai mult, prin intermediul Spot Admissions, evenimentul desfășurat pe 16 și 17 iulie, în București, poți susține interviuri de admitere cu răspunsuri pe loc pentru studiul internațional, pregătirea dosarului. Răspunsul se poate obține chiar și în 30 de minute.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.