NEWS ALERT: Organizația Mondială a Sănătății cere REVENIREA la CARANTINĂ. 20 de state europene ne „trântesc ușa în nas”. Cum se intră în Ungaria

NEWS ALERT: Organizația Mondială a Sănătății cere REVENIREA la CARANTINĂ. 20 de state europene ne „trântesc ușa în nas”. Cum se intră în Ungaria

Nu mai puțin de 20 state din Europa interzic accesul românilor sau le impun restricții la intrarea pe teritoriul lor, în timp ce Organizația Mondială a Sănătății cere revenirea la carantină.

Cele 20 de state sunt: Austria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Grecia, Irlanda, Islanda, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Marea Britanie, Olanda, Republica Moldova, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

În tot acest timp, Organizația Mondiala a Sănătății avertizează că țările ar trebui să ia în calcul revenirea la carantină, după ce relaxarea din ultimele două luni a dus la agravarea pandemiei de coronavirus.

Cum se intră în Ungaria

La intrarea în Ungaria, românii vor fi supuși unei examinări medicale iar în cazul în care prezintă simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2 nu li se va permite accesul în țara vecină. Chiar și în situaţia în care nu prezintă simptome, aceștia vor fi obligați să intre în izolare pentru o perioadă de 14 zile. De remarcat, că intrarea pe teritoriul Ungariei va fi permisă și fără impunerea măsurii carantinei sau autoizolării, dar numai persoanelor care prezintă la punctul de trecere a frontierei două teste negative pentru infecția cu SARS-CoV-2 efectuate în ultimele cinci zile. Testele trebuie efectuate la o diferență de 48 de ore unul de celălalt iar certificatele trebuie să fie emise în limba maghiară sau engleză.

Sursa: Digi 24

Citește și:

NEWS ALERT: Coronavirusul REVINE în FORŢĂ! Patru NOI CAZURI la Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.