Aproape 15 000 de arădeni au participat la concertele organizate de Ziua Națională (GALERIE FOTO)

Aproape 15 000 de arădeni au participat la concertele organizate de Ziua Națională (GALERIE FOTO)

Concertele organizate cu ocazia Zilei Naționale a României de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură s-au bucurat de un real succes. Aproximativ 15 000 de arădeni de toate vârstele au sfidat temperaturile modeste de decembrie și au ales să sărbătorească ziua României, în aer liber, în parcul Mihai Eminescu.

Participarea numeroasă, la fiecare din aceste evenimente, a justificat pe deplin demersul organizatorilor de a oferi un program pentru toată gusturile, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Concertul folcloric, oraganizat chiar în seara zilei de 1 decembrie a fost pe gustul a aproximativ 6500 de arădeni. Pe scenă au urcat indrăgiți soliști de muzică  populară: Zorica Savu, Mihaela Petrovici, Cristina Turcu Preda, Florica Zaha, Vladuța Lupău, Angelica Flutur, Dinu Iancu Sălăjanu și Irina Loghin.

Numărul celor care au dorit să-i asculte pe Nova Band, Alex Velea și Horia Brenciu & HB Orchestra a fost chiar mai mare decât cel înregistrat cu o seară înaine. Astfel aproape 8 500 de arădeni s-au strâns în fața scenei amplasate în parcul Mihai Eminescu și au fredonat, preț de câteva ore bune, refrenele momentului.

„Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură mulțumește tuturor arădenilor care au luat partela evenimentele pregătite special pentru ei, bucurându-se așa cum se cuvine de sărbătoarea națională”, se mai arată în comunicat.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.