Aproximativ 2.000 de spectatori la spectacolul de muzică de la Mănăstirea Maria – Radna

Aproximativ 2.000 de spectatori la spectacolul de muzică de la Mănăstirea Maria – Radna

Aproximativ 2.000 de persoane au participat la spectacolul de muzică de la Mănăstirea Maria – Radna.

Spectacolul „Lipova Symphonic”, organizat la sfârşitul săptămânii trecute de Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, la mănăstirea Maria-Radna, a depăşit şi cele mai optimiste prognoze Aprox. două mii de persoane au venit să vadă concertul, un succes la care organizatorii spun că s-au aşteptat. Nu doar că toate locurile pe scaune au fost ocupate, dar au fost zeci, poate chiar sute de persoane care au urmărit spectacolul din picioare şi nu au plecat până după ultimul „bis”!

Pe scenă au evoluat Paula Seling, Andrei Lazăr – tenor, Claudia Diaconu Iordache – nai, Orchestra Filarmonicii Arad, sub bagheta dirijorului Dan Crișan.

„Spectacolul a fost un pariu al Consiliului Județean. Am știut că putem organiza un eveniment de amploare națională într-un spațiu emblematic al județului Arad și că putem convinge arădenii să vină la 20 km de municipiu pentru un spectacol de calitate. A patra ediție a festivalului ne confirmă că am mizat corect atunci când am decis să punem în valoare potențialul Văii Mureșului, al Mănăstirii Maria-Radna, al Cetății Șoimoș. Festivalul acesta crește de la an la an. La doi pași de Lipova, Consiliul Județean Arad a construit un pol al tineretului, la Ghioroc. La Lipova, putem construi un pol cultural și istoric, pentru că aici, poate mai mult ca oriunde în județ și în județele din jur, fiecare colț de stradă și fiecare obiectiv au o poveste deosebită”, a declarat Ionel Bulbuc vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.