AR-MEDICA, cel mai așteptat eveniment medical din partea de vest a României, între 3 – 5 noiembrie 2016, la EXPO Arad

AR-MEDICA, cel mai așteptat eveniment medical din partea de vest a României, între 3 – 5 noiembrie 2016, la EXPO Arad

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, expoziția AR-MEDICA, la Expo Arad (Calea Aurel Vlaicu, nr. 300), în perioada 3 – 5 noiembrie 2016.

Expoziția AR-MEDICA, aflată la cea de-a 23-a ediție, este cel mai așteptat eveniment medical din partea de vest a României.

Evenimentul găzduiește două secțiuni: Salon Beauty și Salon de Medicină Veterinară.

În cadrul evenimentului vor fi expuse: aparatură, echipament și instrumentar medical, consumbile medicale, aparatură recuperatorie, aparatură de laborator, aparatură și instrumentar pentru medicina veterinară, produse farmaceutice, produse cosmetice, de estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare, servicii medicale, IT medical, publicații de specialitate, servicii conexe.

De-a lungul timpului, AR-MEDICA a devenit unul dintre cele mai de succes evenimente pentru industria medicală. Participarea înregistrată anul trecut, precum și completarea domeniilor abordate cu salonul de medicină veterinară au propulsat AR-MEDICA pe primul loc în țară, fiind singura manifestare care abordează toate sectoarele medicinei.

La ediția din acest an vor fi prezente un număr de peste 100 firme din țară și străinătate: Ungaria, Italia, India, Pakistan, care vor expune pe o suprafață interioară de 2.250 mp.

Pe toată perioada evenimentului vor avea loc conferințe științifice pentru toate specializările medicale: medici stomatologi, medici specialiști, medici de familie, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari, conferințe care vor fi creditate EMC și EPC, conferințe organizate în colaborare cu Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.