Arad Fashion Days a început în forță! Creații superbe, spectacol și invitați de top la Filarmonica de Stat (GALERIE FOTO)

Arad Fashion Days a început în forță! Creații superbe, spectacol și invitați de top la Filarmonica de Stat (GALERIE FOTO)

Arad Fashion Days a debutat sâmbătă, 23 noiembrie, la Filarmonica de Stat Arad. A fost un show de excepție, cu un public numeros.

Eleganta sală de spectacole a Filarmonicii a fost arhiplină, cei prezenți așteptând cu nerăbdare să vadă creațiile unor designeri celebri precum Cătălin Botezatu, care a și deschis evenimentul, Romanița Iovan, dar și a talentaților designeri locali care s-au depășit pe ei înșiși cu colecțiile prezentate, precum Paul Sergiu Micșa și Vali Cioban.

Prima zi a Arad Fashion Days a avut „de toate”. Haute couture, rochii elegante, sclipitoare, urban wear, costume, bijuterii, lenjerie intimă și accesorii sexy, creații unisex, rochii de gală, spectaculoase, rochii de mireasă, dans și spectacol.

De asemenea, în primul rând au stat invitați de marcă precum Maurice Munteanu și cunoscutele bloggerițe de fashion, Fabulous Muses. Evenimentul a fost prezentat de Cosmina Păsărin, care a purtat și ea o rochie superbă, neagră.

Spectatorii au admirat creațiile lui Cătălin Botezatu, Ștefan Muscă, Clara Rotescu, Salon Angelo, Art Bijoux by Diana, Tudor Tailor, Paul Micșa, Andrea Cuciureanu, CozacOne, Aura Dumitru, Artizans d’amour, Romanița Iovan și colecția Chic by Vali Cioban.

Evenimentul continuă și duminică, de la ora 19:00, în aceeași locație.

Arad Fashion Days este organizat de Ancuța Ciortea, Paul Micșa, Cristina Sabău, Lidia Georgiu, Beny Mark și Ghiță Marian, susținuți de Asociația Youth Team, Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură și Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad. Evenimentul se desfășoară sub patronajul FRDVA – Federația Română de Design și Accesorii Vestimentare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.