Arad în topul orașelor cu cele mai mici prețuri de intrare la ștrand

Arad în topul orașelor cu cele mai mici prețuri de intrare la ștrand

Aradul se clasează la mijlocul topului orașelor cu cele mai mici prețuri de intrare la ștrand.

Topul a fost întocmit de site-ul clubulcopiilor.ro, „Este mijlocul unei săptămâni în care se anunță temperaturi caniculare în majoritatea zonelor din țară iar mii de români vor căuta în week-end un ștrand sau o piscină pentru a se răcori și a petrece o zi frumoasă alături de cei dragi. Dar cu bugetele strâmtorate de creșterea galopantă a prețurilor, o ieșire la ștrand poate fi foarte costisitoare. Pentru a veni în ajutorul celor care caută să se relaxeze o zi la ștrand și care trebuie să fie atenți la bugetul familiei, echipa noastră a făcut o analiză a costurilor de intrare la ștrandurile din orașele reședință de județ. Am inclus în această analiză costurile de intrare pentru o zi de week-end la ștrandurile sau aquapark-urile din toate orașele reședință de județ din țară. În orașele în care oferta locală este variată am selectat ștrandul cu cel mai mic preț de intrare.

Cel mai mic tarif de intrare la un ștrand din România este de doar 5 lei pentru adulți în Drobeta-Turnu Severin, urmat de Miercurea-Ciuc (10 lei), Iași (11 lei), Bistrița (11 lei), Sibiu (15 lei), Deva (15 lei) și Râmnicu Vâlcea (15 lei). Aradul se clasează chiar la mijlocul clasamentului cu un preț de 30 de lei în week-end pentru un adult și 15 lei pentru un copil.

La capătul opus se află orașele Brașov, Botoșani, Cluj-Napoca și Galați. De menționat că în cazul orașelor Brașov și Botoșani, în lipsa unor ștranduri publice, am luat în considerare prețul de intrare la aquapark-urile din oraș. Intrarea la acestea este semnificativ mai mare decât la un ștrand public dar și serviciile și facilitățile oferite sunt net superioare.”, precizează reprezentanții site-ului clubulcopiilor.ro.

Lista completă o găsiți pe linkul de mai jos:

Foto deschidere: Arhivă, carcater ilustrativ

Sursă foto text: clubulcopiilor.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.