Arad vs. Timişoara :)

Arad vs. Timişoara :)

Un filmuleţ postat pe youtube parodiază oraşul vecin Timişoara, în favoarea Aradului – prezentat la superlativ.

Un filmuleţ postat pe youtube parodiază oraşul vecin Timişoara, în favoarea Aradului – prezentat la superlativ.
Autorul, care se intitulează UN OM, este mai mult ca sigur din Arad, dacă e să ne luăm după celelalte filmuleţe postate pe canalul său de youtube.
Filmuleţul este pentru amuzament 😉

  1. Arad peste timisoara !

    Raspunde
  2. niciodata! acest filmulet este tendentios putem sa facem si noi la Timisoara unul la fel despre Arad. de fapt nici nu trebuie sa facem ca sunteti abia un catun de nefericiti

    Raspunde
  3. aradeni fraieri va mandriti cu comuna voastra

    Raspunde
    • comuna, comuna, dar avem 2 mall-uri :))) si „Aradul este singura reşedinţă de judeţ din România şi singurul mare oraş unde la robinet curge o apă nu bună, ci excelentă pentru băut si se vorbeşte tot mai mult despre construirea unor conducte care să trimită apă din Arad şi oraşului vecin, Timişoara.” TARANEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!

      Raspunde
    • Ba nam nimic cu Timisorenii!!!Da ma sincer sa fiu noi nu vam facut fraieri clar ba mucosule de @@@@@ de prost!!!!Asa sa i zici la mata ba gay-ule!!!

      Raspunde
  4. cu o cheie de 16……….. !!!!

    Raspunde
  5. Arad este baza , peste tot unde am fost in Romania au fost gunoaie pe strazi si mizerie peste mizerie si mai aveti curaj sa comentati ca Timisioara este mai buna ca Arad . Va inselati groaznic.. Din pacate nici mall’ul vostru nu este terminat , mai ca pica acoperisul pe noi , te pierzi usor si este murdar , sa va fie rusine timisorenilor , huu !

    Raspunde
  6. Ce pacat ca acele cladiri cu care va laudati sunt pline de tarani si unele chiar produc tarani cu diplome. Nici in 500 de ani nu o sa ajungeti ca timisorenii. Mai aveti rabdare .

    Raspunde
  7. Aradenii au suferit intotdeauna de un complex de inferioritate fata de timisoreni. Acolo e occidentul … aici … la tara. Comparati oamenii pe strada si o sa vedeti.

    Raspunde
  8. nu avem nici un complex mam saturat sa fiu furat de exemplu statia meteo siria au mutato la timisoara desi nu erau pregatiti , petrolul , posta , etc noi avem dece sa ne mandrim tot ce avem e facut far ajutor politic aradui o bijuterie pe langa timisoara

    Raspunde
  9. daca nu va place in Arad sau in Timisoara mutati-va in Iasi sau in Craiova va este rusine ca sunteti BANATENI

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.