Arădean bătut nu se știe unde și nici de către cine! Cazul e în atenția Poliției

Arădean bătut nu se știe unde și nici de către cine! Cazul e în atenția Poliției

Un arădean aflat în stare avansată de ebrietate a susținut, aseară, că a fost bătut de persoane necunoscute într-un local din zona Gării.

Omul nu a putut preciza, însă, în ce local ar fi avut loc altercația, din cauza stării în care se afla – adică atât de „mut de beat” încât s-a întins pe jos, în fața magazinului Ziridava.

Totuși, la cât de tumefiată îi era fața, polițiștii iau în calcul faptul că ar fi fost, într-adevăr, agresat.

„Azi-noapte, în jurul orei 23,30, am fost sesizați despre faptul că un bărbat de 59 de ani, din Arad, ar fi fost bătut de persoane necunoscute, într-un local de care nu-și mai amintește, în zona Gării CFR din Arad. A fost transportat la spital, circumstanțele evenimentului fiind, în acest moment, neclare, bărbatul fiind găsit de colegii mei într-o stare avansată de ebrietate. Se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Inițial, trecătorii au crezut că a avut loc un accident rutier:

Video: Silviu Dascăl

  1. Opriți bătăile!
    Este inimaginabile ce se petrece pe străzi. Violentei sa se răspundă cu violență iar făptașii sa fie pedepsiți cu lovituri de vână de bou în fața primăriei.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.