Arădean reținut de polițiști pentru contrabandă cu țigări

Arădean reținut de polițiști pentru contrabandă cu țigări

Un tânăr de 26 de ani, din Arad, a fost reținut pentru contrabandă cu țigări, în urma unei acțiuni a polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Judțeean (IPJ) Arad, în seara zilei de 16 februarie, polițiștii economici, cu sprijinul polițiștilor municipiului, au depistat pe strada Mărului din municipiu, un autoturism cu 4 ocupanți, bărbați cu vârste între 26-46 de ani, din Arad, bănuiți că ar desfășura activități de contrabandă.

„În urma controlului efectuat, au fost descoperite mai multe chei de contact, iar în interiorul unei autoutilitare care aparținea unuia dintre cele 4 persoane, identificată la fața locului, au fost găsite 12.500 de pachete de țigări netimbrate, (250.000 fire) de diferite mărci și 15.554 de lei, bani susceptibili a proveni din activități de contrabandă. În continuarea cercetărilor desfășurate sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, la data de 17 februarie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil de pe raza municipiului, susceptibil a fi folosit de cei în cauză pentru depozitarea țigărilor, ocazie cu care au mai fost găsite alte 10.600 de fire de țigarete de diferite mărci, netimbrate. Țigările a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, unul dintre cei patru bărbați fiind reținut pentru 24 de ore. În cauză se continuă documentarea activității infracționale a celor în cauză, aceștia fiind cercetați penal pentru contrabandă”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.