Arădean, scos de sub pat de un echipaj de descarcerare al ISU! Bărbatul se ascunsese de groaza furtunii

Arădean, scos de sub pat de un echipaj de descarcerare al ISU! Bărbatul se ascunsese de groaza furtunii

Un arădean a fost scos cu greu de sub propriul pat de un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, unde se adăpostise speriat de furtuna care a lovit Aradul vineri seara.

Bărbatul, între două – trei vârste, cunoscut ca meteodependent, care locuiește în zona Gării, s-a înghesuit sub pat speriat de mesajul RO-ALERT primit pe telefonul mobil și în care se afirma imperativ: „ADĂPOSTIȚI-VĂ!”.

Potrivit surselor noastre, bărbatul a refuzat ajutorul echipajului ISU chiar și la 12 ore de la sfârșitul furtunii, având nevoie de consilierea unui cunoscut psiholog clinician și psihoterapeut din Arad.

Într-un final, acesta s-a lăsat extras de sub pat, dar emiterea unui nou Cod Galben de vreme rea ridică mari semne de întrebare vizavi de comportamentul imediat al bărbatului, existând toate premisele să asistăm, în următoarele ore, la o nouă intervenție a celor de la ISU.

Trauma prin care a trecut arădeanul nostru e susținută de o postare a acestuia pe Facebook: Un selfie însoțit de comentariul „The Day After…”

Notă: Acest articol este un pamflet și trebuie perceput ca atare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.