Arădean TRAS DIN MAŞINĂ şi BĂTUT de trei bărbaţi

Arădean TRAS DIN MAŞINĂ şi BĂTUT de trei bărbaţi

Un arădean a fost tras afară din maşină şi a fost bătut de alţi trei bărbaţi, în urma unui conflict spontan.

Potrivit anchetatorilor, victima s-a deplasat cu autoturismul în extravilanul localităţii Mănăștur, unde deține o stână de oi. În acel loc se aflau Călin-Ion Cap, Sebastian Cap şi Alin-Nicolae Pop, precum şi martorul S. D.

„Întrucât persoana vătămată i-a cerut inculpatului Cap Călin-Ion să nu mai intre cu oile pe terenul său, acesta din urmă a luat o bâtă de cioban din șareta cu care venise în câmp, s-a apropiat de autoturismul în care se afla persoana vătămată și a dat cu bâta într-unul din geamuri, spărgându-l. În același timp, inculpatii Cap Sebastian și Pop Alin-Nicolae au lovit şi ei cu bâtele în geamurile autoturismului, spărgându-le.
Persoana vătămată a întors autoturismul şi s-a îndreptat spre sat, însă inculpatii Cap Sebastian și Pop Alin-Nicolae s-au prins de portierele autoturismului, care avea geamurile sparte, iar inculpatul Cap Călin-Ion a urmărit autoturismul cu şareta.
După aproximativ 150 metri, din cauza unei defecţiuni, autoturismul s-a oprit, inculpatul Cap Călin-Ion a ajuns cu șareta lângă autoturism, iar inculpatii Cap Sebastian și Pop Alin-Nicolae au scos cu forţa persoana vătămată din autoturism, după care, împreună cu inculpatul Cap Călin-Ion, i-au aplicat multiple lovituri persoanei vătămate în zona capului și membrelor superioare până când aceasta a rămas culcată la pământ.
În urma agresiunilor, persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat spre vindecare un nr.de 70-80 zile de îngrijiri medicale. Menționăm că inculpatul Pop Alin Nicolae se sustrage cercetărilor”
, se arată în probatoriul procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Procurorii au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpaților Călin Ion Cap şi Sebastian Cap. Judecătorul a admis propunerea procurorilor cu privire la cei doi inculpați, dispunând arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile.

  1. […] Pe cand ii spunea sa-si tina mioarele departe de pamantul sau, ciobanul si doi dintre prietenii sai au insfacat niste bate si i-au spart geamurile la masina. Speria, soferul a incercat sa fuga cu autoturismul, insa doi dintre atacatori s-au prins de portiere, iar un al treilea a pornit in urmarirea masinii cu o sareta, noteaza newsar.ro. […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.