Arădeancă snopită în bătaie de fostul soț. Agresorul a fost arestat

Arădeancă snopită în bătaie de fostul soț. Agresorul a fost arestat

Un bărbat din județul Arad a fost arestat pentru violență în familie.

În seara zilei de 9 octombrie, polițiștii din Șagu au fost sesizați despre faptul că o femeie a fost agresată de fostul ei soț, în vârstă de 52 de ani, din Șagu. În urma loviturilor, femeia a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale. „În cauză a fost întocmit un dosar penal, pe numele bărbatului fiind emis un ordin de protecție provizoriu. Totodată, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. În baza probatoriului administrat, magistrații Judecătoriei Arad au dispus arestarea preventivă a celui în cauză pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

A amenințat-o în mod repetat

Un alt caz de violență domestică a avut loc la Cărand, unde polițiștii îl cercetează pe un bărbat de 44 de ani care, în perioada 4-9 octombrie, și-a agresat soția, lovind-o de perete și sucindu-i mâinile. De asemenea, în aceeași perioadă ar fi amenințat-o în mod repetat cu acte de violență și i-ar fi înțepat anvelopele autotursimului.

La plângerea penală a persoanei vătămate a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere, pe numele celui în cauză fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.