Arădeancă STRÂNSĂ DE GÂT și amenințată cu o BÂTĂ DE BASEBALL, pentru că NU A VRUT să-i dea BANI soțului

Arădeancă STRÂNSĂ DE GÂT și amenințată cu o BÂTĂ DE BASEBALL, pentru că NU A VRUT să-i dea BANI soțului

Pentru că nu a vrut să-i dea bani soțului, o femeie a fost strânsă de gât și amenințată cu o bâtă de baseball chiar de către acesta.

Incidentul a avut loc sâmbătă după amiaza, în jurul orei 14, jandarmii arădeni au fost solicitați să intervină de urgență la o adresă din municipiul Arad, unde a fost raportat un caz de violență domestică. Apelul a fost făcut chiar de către victimă, iar de la capătul liniei telefonice, aceasta cerea cu disperare ajutor. Jandarmii s-au deplasat de urgență la adresa indicată și i-au găsit pe cei doi soți în toiul conflictului.

„În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la o sumă de bani, bărbatul a devenit violent, și-a strâns soția de gât, după care a amenințat-o cu o bâtă de baseball. În timpul confruntării, femeia a scăpat din mâinile bărbatului și a fugit în stradă solicitând ajutor pe apelul unic de urgență 112. În acest timp, bărbatul și-a descărcat furia pe bunurile din casă, distrugând tot ce i-a ieșit în cale. Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, conform Codului Penal”, precizează purătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Arad.

Având în vedere gravitatea faptelor, jandarmii au solicitat emiterea unui ordin provizoriu de protecție, cazul fiind preluat de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.