Arădenii, chemaţi să-şi dea cu părerea asupra actualizării Planului Urbanistic General

Arădenii, chemaţi să-şi dea cu părerea asupra actualizării Planului Urbanistic General

Primăria Municipiului Arad a început consultările publice în ceea ce priveşte propunerile preliminare de actualizare a Planului Urbanistic General, elaborate de I.N.C.D URBAN-INCERC Bucureşti.

Documentația poate fi consultată pe site-ul www.primariaarad.ro, sau la sediul Primăriei Municipiului Arad, la Serviciul Dezvoltare Urbană și Protejare Monumente, de luni şi până vineri, între orele 8 şi 11.

Arădenii sunt invitaţi să transmită observații în format scris, până în data de 13.11.2015, la sediul Primăriei Municipiului Arad, Bd. Revoluției, nr. 75, la Serviciul Relații cu Publicul, sau pe adresa de e-mail: pma@primariaarad.ro.

În a doua parte a lunii octombrie Primăria Municipiului Arad susţine că va organiza dezbateri publice pe baza propunerilor primite.

  1. Referitor la taxe si impozite nu vreti sa ne dam parerea domnule?

    Raspunde
  2. praf in ochii aradenilor prosti. ca de obicei primarul nu va tine cont decat de interesele sale si ale apropiatilor sai

    Raspunde
  3. cum dracu poate o firma din Bucuresti sa-si dea cu parerea pe dezvoltarea urbanistica a Aradului.
    tot o firma din Bucuresti, straina de Arad si de realitatile lui au desenat statiile de tramvai intr-o maniera absolut imbecila si criminala, pistele de biciclete nefunctionale etc.
    niciodata, dar absolut niciodata primaria nu a tinut cont de parerile primite de la oameni. Tot mecanismul L.52/2003 cu transparenta este o mascarada inutila.
    un alt jaf din bani publici pe spinarea prostului. Nu ca nu ar fi bani, bani sunt ca doar avem taxe si impozite la maxim.

    Raspunde
  4. tovarasul Ghita va joace pe toti cum vrea el. ce povesti frumoase astea cu parerile de care se va tine cont…
    ptiu drace!

    Raspunde
  5. Ne credeti naivi??? Vreti sa ne faceti sa credem ca ce spunem noi conteaza!

    Raspunde
  6. in primavara a mai fost anuntat un plan de reabilitare a cartierelor si se incepea cu Micalaca .Nu s-a facut nimic ,cartierul Micalaca ramane in continuare cel mai mizerabil,drumuri neasfaltate de pe vremea lui Ceausescu ,cu gropi,canale capcana,lipsa spatii de parcare, majoritatea cu „sens unic” din cauza masinilor ,praf de la santurile facute si nerefacute ca lumea etc. Exemple strazile :Caius Lepa,Exterior,Abrud si altele din jurul viitorului Kauffland

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.