Arădenii critică „drumurile electorale” ale administraţiei Falcă (FOTO)

Arădenii critică „drumurile electorale” ale administraţiei Falcă (FOTO)

După ce pistele de biciclete mânjite pe asfalt au fost ridiculizate luni de zile pe Facebook, acum a venit şi rândul „drumurilor electorale”. O postare a Gabrielei Lipovan ne arată o mostră a Aradului în care „s-a făcut treabă”. Numai că nu în sensul „lucrului bine făcut”, ci mai degrabă în sensul acela, ştiţi voi care, de „treabă mare”!

„Sa ne traiasca edilul, dar sa nu mai fie votat! Proaspat asfaltata ( pe banii nostri) sosea pe sensul de mers Billa spre Podgoria! Mesterul Manole s-ar simti neinsemnat si probabil ar inlocui-o pe Ana….! Drumuri electorale….!”, a scris Gabriela Lipovan, pe Facebook, ataşând şi câteva imagini sugestive.

„Așa a făcut in tot orașul. Nu e ceva nou!”, „Si pe Decebal e la fel …”, „Eu nu-l votez si nu e singura situație de genul acesta. si sa trăiască fara sa ne mai fie edil..enough is enough !!!” sau „Nu ma pot hotări intre aia cu bordurile nefixate si asta cu bitum cu pietriș in loc de asfalt…” sunt numai câteva din comentariile pe care le-a „născut” postarea respectivă.

Ei bine, noi nici nu mai trebuie să spunem nimic, că spun arădenii, care dau din ce în ce mai multe semnale că s-au săturat de incompetenţa administraţiei locale.

  1. de remarcat că frima care executa aceste asfaltări e aceeași care a executat pistele de biciclete. noua abonata la lucrările publice de drumuri din Arad. 🙂
    cum să nu ne călărească Falcă atât timp cât suntem un oraș de blegi neimplicați și indiferenți. un oraș de oameni slabi perfect oglindit de primarul său.

    Raspunde
  2. asa e. Sylcontrans sau așa ceva… firma lui Faur care a îngropat ICIMUL

    Raspunde
  3. Ce vă tot plângeți atâta!
    Bă dacă nu vă făcea pistă de bicicliști săreați tot de cur în sus că nu aveți pistă. Acum că aveți iar bateți din gură că nu arată bine, că bla bla bla.
    Știți numa să comentați, ce vină are Fălcuță că ăia fac asfalt de proastă calitate. Eu nu știu altă firmă în țara asta care să facă o treabă bună cap-coadă, dar măcar fac ceva.
    Toată lumea vrea să avem drumuri ca la nemți, dar noi nu ne putem compara cu ei.
    Prima și prima dată trebuie să avem mentalitatea lor și după aia infrastructura lor.
    Să ne vedem fiecare de treaba noastră și să-i lăsăm pe ăia să toarne ei asfalt, că asta știu să facă. Nici nouă nu cred că ne-ar place dacă ar veni un muncitor de rând să-ți spună cum să lucrezi la calculator.

    Raspunde
  4. problema e că rezultatul rămâne. de exemplu toate capacele de canal de pe Decebal cică s-au adus la nivel si deja în toate când dai cu roata te zdruncini. si sunt noi, au doar cateva zile

    Raspunde
  5. Draga doamna,stiti cum se fac drumurile?In primul rand se schimba bordurile,apoi se frezeaza,se pune primul strat de asfalt,se ridica capacele de canal la nivel{exact ce ati fotografiat}apoi se toarna stratul de uzura la nivelul capacelor,sper ca ati inteles si mai cred ca la final o sa faceti mai multe poze cum va arata B-dul Titulescu

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.