Arădenii, cu mic cu mare, sunt invitați la un altfel de HALLOWEEN PARTY! Unde se desfășoară și ce surprize îi așteaptă pe participanți

Arădenii, cu mic cu mare, sunt invitați la un altfel de HALLOWEEN PARTY! Unde se desfășoară și ce surprize îi așteaptă pe participanți

Asociaţia Euromediu în colaborare cu Parcul Natural Lunca Mureşului şi Bimbo Party invită arădenii să sărbătorească venirea toamnei şi al Halloween-ului care bate la uşă.

Cele mai frumoase culori tomnatice te aşteaptă să le aşterni armonios, creând astfel cel mai frumos tablou tomnatic, în cadrul evenimentului Bucuriile Toamnei 2018, ce va avea loc sâmbătă, în data de 27 octombrie, la Centrul de Vizitare Ceala, spun organizatorii.

Programul începe de la ora 16:00 cu ateliere creative şi distractive, pe echipe formate din copii-părinţi/tutore:

16:00-Atelier de realizat măşti
Se va folosi tehnică decoupage şi pictură. Copiii împreună cu părinţii vor realiza măşti de Halloween.

16:30-Atelier de sculptat dovleci
Echipele formate dintr-un copil şi părinte vor putea realiza cei mai originali dovleci de Halloween.

17:00-Atelier de decoraţiuni (ghirlande, coroniţe, tablouri, etc.)
Copiii împreună cu părinţii vor învăţa să realizeze decoraţiuni de Halloween din carton, hârtie şi culori ce le vor personaliza camera.

Toate atelierele de creație sunt organizate cu sprijinul Bimbo Party.

Se vor oferi diplome, medalii şi premii primelor 3 locuri, de la fiecare categorie de atelier. Totodată se vor oferi diplome de participare tuturor participanţilor. Vârsta maximă de participare este de 13 ani.

În tot acest timp, până la desemnarea câştigătorilor, părinţii şi copii sunt invitaţi să ia parte la jocurile cercetăşeşti susţinute de Centrul Local „Phoenix” Arad – Cercetaşii României sau la sesiunile de aerobic cu Reli Gabor, antrenoarea de la emisiunea Aerobic cu Rely de la TV Arad.

Juriul desemnat este format din:
Georgiana Ţentea-Burcă (Bimbo Party)
Fulviu Moga (director Parcul Natural Lunca Mureşului)
Nicoleta Pavel (Televiziunea Arad)

Persoanele prezente la Bucuriile Toamnei 2018 se vor putea delecta şi cu o cană de ceai cald, respectiv turtă dulce, din partea casei pentru copii şi vin fiert pentru părinţi.

Participarea la atelierele creative este GRATUITĂ şi se poate face prin înscrierea online până la 25 octombrie, aici – – – > https://goo.gl/forms/ig0noKmQZNnUELaz1
sau telefonic la nr. de tel.: 0754.977.700

Informaţiile necesare pentru înscriere sunt:
– un nume de echipă pe care copiii îl aleg împreună cu părinţii sau tutorii lor
– numele şi prenumele copilului, respectiv al părintelui sau al tutorelui care participă împreună cu copilul
– numărul de telefon al părintelui/tutorelui
– bifarea tipului de atelier la care veţi participa
– semnarea acordului cu noile reglementari privind Regulamentului General al Uniunii Europene privind Protecţia Datelor, intrate in vigoare la data de 25 mai 2018.

La faţa locului, părintele va completa şi semna atât formularul de participare, cât şi un consimţământ, în care îşi va da acordul în scris pentru participarea lui şi al copilului său la acest eveniment.

*Prin tutore se înţelege: o persoană împuternicită sau un alt membru de familie/rudă: bunic/ă, unchi/mătuşă, frate/soră-adult, educatoare, învăţătoare, profesoară, etc.

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.