Arădenii, despre proteste. Tu ce părere ai?

Arădenii, despre proteste. Tu ce părere ai?

Protestele care s-au desfășurat simultan în București și în mai multe orașe din țară, inclusiv la Arad, au împărțit societatea în două.

De o parte sunt cei care le condamnă și le consideră o manipulare, o provocare cu substrat politic, aceștia militând pentru respectarea restricțiilor și vaccinare iar de cealaltă parte sunt oameni care s-au săturat de măsurile restrictive sau persoane care pur și simplu nu cred în existența noului coronavirus.

Încercăm și noi, în sondajul de mai jos, să vedem care este raportul dintre cele două tabere.

  1. Eu cred ca multi participanti se vor imbolnavi si isi vor imbolnavi si familiile. Gloata fara minte asta sunt.

    Raspunde
  2. lipsa de discernamant crasa

    Raspunde
    • ai DREPTATE !!! Ce „pretentii” sa ai de la asti ..care striga ”
      „sa sa redeschide birturile ” , „daschiditi restaurantili” , „vrem la aparateee”….

      Raspunde
  3. eu as vrea ca in spital daca e sa aleaga cui sa-i dea oxigen, unuia care a mers ca boul la protestele lu peste sau unuia care a respectat restrictiile, sa-i dea celui din urma nu protestatarului. atat

    Raspunde
  4. […] post Arădenii, despre proteste. Tu ce părere ai? appeared first on […]

    Raspunde
  5. Mai sunt si unii de middle way adica se vaccineaza, cred ca virusul exista si respecta o parte din restrictii cum ar fi purtatul mastii si didtantarea fizica dar in acelelasi timp contesta unele dintre acestea care le considera inadecvate cum ar fi inchisul magazinelor dupa ora 18:00 si restrictionarea liberei circulatii. Noi astia nu ne regasim in sondaj.

    Raspunde
  6. Administrator socetate comerciala. 31 martie, 2021, 4:46 pm

    In calitate de administrator al unei societati comerciale cu capital privat romanesc am iesit in strada. Asta datorita faptului ca noua ca societati comerciale ni se limiteaza libera circulatie, dar nu doar noua ci si furnizorilor nostri si astfel riscam ca pe timpul noptii in cazul unor avarii la retelele private de apa, canalizare si incalzire nu ne putem deplasa sa remediem avariile, iar astfel clientii nostri v-or fi obligati sa astepte pana la 14 ore pentru remedierea avariilor neprevazute. De asta am iesit si eu la proteste.

    Raspunde
  7. Sunt convins ca lumea s-a saturat ! Nu neg existenta virusului, nu neg decesele care sunt, dar nu pricep un lucru de ce atata indarjire la testarea populatiei. Eu as testa in locul statului pe toata lumea. As face pe strazi, mii de locuri de testare. Esti pozitiv, tratament si acasa ! Doamne fereste se agraveaza situatia abia atunci la spital. Nu pricep de ce se refuza cu indarjire tratamentele alternative( Ivermectina, Claritromicina, etc. ) mai ales ca nu au fost cazuri de decese din cauza tratamentelor aplicate la primele simptome,mai multe decat cele in cele care se respecta procedurile impuse. Nu pricep de ce unii doctori combat cu indarjire tratamenlele alternative din moment ce cunosc cazuri in care chiar ei au tratat pe ascuns in spitale cunostinte si pe cei cu relatii. Am de 100 de ori mai multe cunostinte, care s-au tratat acasa la inceputul bolii decat cei care au ajuns la spital. Carantina nu aduce nimic folositor. Trebuie luptat cu boala, cum se lupta in multe alte boli, cancere etc. Macar cei care sunt sanatosi sa poata lucra. Desi nu cred in conspiratii mondiale, incep sa cred tot mai mult ca se procedeaza intentionat. Trebuie sa mai dispara din populatie, dar sunt convins ca existau mult mai multe moduri de a rezolva extinderea acesteia.Sunt total impotriva manifestatilor violente, dar cred ca oamenii daca vad ca tot protesteaza si nu s-a luat nici o masura, ajung si la astfel de alternative.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.