Arădenii din Vlaicu, sfătuiţi de poliţişti cum să se ferească de hoţi

Arădenii din Vlaicu, sfătuiţi de poliţişti cum să se ferească de hoţi

Poliţiştii arădeni au organizat, pe parcursul lunii aprilie, în cartierul Aurel Vlaicu mai multe acţiuni de prevenire a furturilor. „Poliţiştii de prevenire şi de proximitate din cadrul Secţiei nr. 1 de Poliţie au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a furturilor, în zona blocurilor din cartierul Aurel Vlaicu. Au fost discutate cu cetăţenii aspecte legate  de facilitatea creată de folosirea incorectă a interfoanelor de la intrările în blocuri,  facilitate speculată de infractori. În acest sens, poliţiştii au informat cetăţenii la şedinţele asociaţiilor de locatari, despre riscurile la care se expun, informându-i totodată despre măsurile de prevenire şi protecţie pe care le pot lua”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Cu această ocazie, au fost din nou afişate sute de materiale informativ-preventive pe uşile de acces în blocuri sau la aviziere.

  1. De ce nu vin politistii aradeni si in cartierul Parneava unde,zeci de romi(tigani)stau fara forme legale in apropierea dispensarului medical”Ignat”;fac scandal,asculta muzica,sunt mai tot timpul beti,cersesc si ei si copii lor pentru a avea bani de cafea si bautura,isi fac necesitatile unde apuca,au cai si carute si se plimba printre masinile parcate de-ti este frica sa nu ni le loveasca?!Nu poti sa le spui nimic ca tipa si ameninta ca te taie in bucati,ca nu le pasa ca merg in puscarie „ca-i mai cald si au mancarea asigurata”(citat din inteligenta tiganeasca)!!!Am ajuns sa ne fie teama sa mergem si in Penny pentru ca si acolo „ei fac legea”.Daca le spui sa se potoleasca iti spun ca-i stigmatizezi ca-s tigani:eu cred ca noi ceilalti nu mai avem nici un drept.Pana noaptea tarziu asculta muzica si fac scandal,se bat…
    PANA CAND?SA NE SPUNA AUTORITATILE DACA TREBUIE SA NE VINDEM APARTAMENTELE SI SA NE MUTAM PENTRU CA MARIA SA TIGANUL SA AIBE CASTIG DE CAUZA!INTREB SI EU CA UN PLATITOR DE TAXE:EI AU DARI CATRE STAT DE ACHITAT?SAU NUMAI DREPTURI?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.