CORONAVIRUS. Arădenii intră în PANICĂ! Centru de CARANTINĂ într-o pensiune din oraș (VIDEO)

CORONAVIRUS. Arădenii intră în PANICĂ! Centru de CARANTINĂ într-o pensiune din oraș (VIDEO)

Mai mulți oameni suspecți de coronavirus au fost aduși la o pensiune din cartierul Grădiște, lucru care a produs iritare în rândul vecinilor.

Este vorba despre o pensiune de pe Strada Zsigmond Moricz, unde în cursul zilei de joi autoritățile au transportat și cazat mai multe persoane aflate în carantină.

Clădirea este păzită de poliție iar cei aflați în carantină nu au voie să părăsească imobilul. În pofida acestui lucru, arădenii au început să reacționeze, temându-se pentru sănătatea lor.

Noi, cetățeni ai acestui oraş, care avem familii, copii, bunici, bolnavi cronic ,cum ne protejăm?Distanța dintre case nu este de 1 m, casele sunt lipite una lângă alta. (Pensiunea) Este o casă transformată în pensiune. Cine a aprobat carantinarea în mijlocul populației? Cum îşi protejează statul populația?”, spune Ramona Oana Gheongheos, care a sesizat acest fapt și l-a postat pe Facebook.

https://www.facebook.com/ciobotaru.flavius/videos/2744453175672201/UzpfSTEwMDAwMTk4NDI0MjM1NDoyODE5NTYzNDI4MTE5Nzcx/?__tn__=%2CdC-R-R&eid=ARDVJCZwcQbnyACs_QXL7X8cDdios8wuhilB077rC6faI7F86Bxfgx9h-RhK0fCVflj5UDmoVVcAIdh1&hc_ref=ARTLZRAU9ExoEW5YZn_wSjL5ZbzPdcZFTDmqH0tC-2jhu_MrQqYfGNtph1rV4npv9qQ&fref=nf

Legat de acest aspect a reacționat și cunoscutul revoluționar arădean Paul Oană, fost angajat al Prefecturii.

„Au trecut deja, 2 zile, de când la pensiunea alipită de casa mea, sunt aduse persoane suspecte de infectare cu coronavirus! Este centru de carantină! Credeți că m-a anunțat vreo autoritate, în mod oficial? Exact ciuciu! Măi dobitocilor, vă doresc să vă ia dracul pe toți! Sunteți niște imbecili, care doar pretindeți taxe și impozite! Să veniți să îmi mai puneți în cutia poștală tot felul de căcaturi să vă votez! Vin la voi și vă pun să le mâncați, în fața mea, nenorociților! Mie nu mi-e frică, dar aveam o minimă pretenție de la voi! Aveam dreptul să fiu informat? Mă gândesc să vă dau în judecată, măi cretinilor! Și să știe toată lumea, pensiunea se numește DOR-TIN, situată în Grădiște, pe strada Zsigmond Moricz, nr. 50. Asta este bătaie de joc, la adresa cetățeanului de rând! Pentru ce plm mai avem primărie, Prefectură, consiliu județean? Țară frumoasă și bogată, condusă de imbecili, de la președinte la ultimul consilier local! Ce să vă zic de rușine, că nu aveți nas ca și gâsca! Zic doar, să vă bată Dumnezeu, idioților!”, a scris Paul Oană pe Facebook.

Sursă video: Facebook/Flavius Ciobotaru

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.