Arădenii, invitați cu mic cu mare la mișcare, competiții, un concert și multă distracție în AER LIBER!

Arădenii, invitați cu mic cu mare la mișcare, competiții, un concert și multă distracție în AER LIBER!

Arădenii sunt așteptați în mijlocul naturii să se relaxeze într-o atmosferă plăcută, la cea de-a VII-a ediție a Zilei Parcului Natural Lunca Mureșului, sâmbătă, 4 august la Centrul de Vizitare Ceala.

Dacă doriți ca juniorul vostru să se distreze și să facă puțină mișcare, luați-vă bicicletele și haideți la pădure. Împreună cu Racing Bike Pro se vor organiza, începând cu ora 12:00 două concursuri de biciclete, în cadrul cărora copiii își vor testa dexteritatea, spiritul de competiție, dar se vor și distra:

1. proba de îndemânare (jaloane) pentru categoria copii până la 8 ani;
2. proba Race pentru adolescenți cu vârsta curpinsă între 9 – 14 ani – circuit prin pădure.

Înscrierile la concursuri se vor realiza în ziua evenimentului, începând cu ora 10:00, la Centrul de Vizitare Ceala.

Dar să știți că nu e tot! Artiștii locali vă vor aștepta cu produse artizanale lucrate cu multă migală (bijuterii, obiecte decorative, etc.). Plimbările cu trăsura și cele cu poneii, tirul cu arcul, tiroliana, atelierele de pictură pe față, origami și jocurile distractive cercetășești sunt, de asemenea, motive în plus pentru care merită să participați la acest eveniment.

Comercianții locali se vor ocupa de mâncarea și de băuturile răcoritoare, iar un concert al formației arădene Old Lady’s Band va încheia evenimentul.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.