Arădenii, invitați la expoziția artistului fotograf ANATOLIE POIATĂ, cu ocazia a 50 DE ANI de la înființarea FOTO CLUB ARAD

Arădenii, invitați la expoziția artistului fotograf ANATOLIE POIATĂ, cu ocazia a 50 DE ANI de la înființarea FOTO CLUB ARAD

La invitația Asociației Foto Club Arad, Anatolie Poiată A.FIAP, Președintele Uniunii Artiștilor Fotografi din Republica Moldova, va avea vernisajul salonului personal de fotografie la Sala de Expoziții de la Atrium Mall din Arad, Etaj 2.

Luni, 16 iulie 2018, ora 18, arădenii sunt invitați la deschiderea unor … discuții fotografice având ca titlu: „Moldova. Despre oameni și despre Pământ”. Vor fi expuse 48 de fotografii artistice care reprezintă: peisaje, locuri, oameni, întâmplări  din Republica Moldova.

„Ideea acestei expoziții a venit pentru că, în primul rând apreciez fotografiile dlui. Anatolie Poiată, dar și dintr-un motiv mult mai personal pe care l-am descoperit în discuțiile noastre: ziua mea de naștere este 27 Martie, la fel ca și data unirii de acum 100 de ani a Basarabiei cu România, în timp ce autorul acestor fotografii s-a născut pe 1 Decembrie, atunci când vom sărbători Marea Unire! Aceste imagini sunt oferite arădenilor și cu acest prilej, dar și cu ocazia a 50 de ani de la înființarea Foto Club Arad. Acest eveniment este realizat numai din fondurile proprii ale clubului având ca partener Atrium Mall Arad care ne pune la dispoziție, ca de fiecare dată, cu amabilitate, sala de expoziție. Afişul a fost realizat de colega noastră Cerasela Ciorba. Felicitări autorului pentru imaginile deosebite pe care vă invităm să le admirați!”, spune Mircea O. Boran, președintele Foto Club Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.