Arădenii își fac singuri curățenie în oraș, dacă administrația nu e în stare (GALERIE FOTO)

Arădenii își fac singuri curățenie în oraș, dacă administrația nu e în stare (GALERIE FOTO)

Mai mulți arădeni au ieșit, în această după-amiază, pe străzile orașului pentru a face curățenie, după ce de mai multe zile salubrizarea stradală a orașului a fost sistată, în lipsa unui contract cu un operator specializat.

Așa cum se poate vedea și din imagini, voluntarii au avut ce strânge, în pofida faptului că pe parcursul acestei zile administrația a apelat la un operator din Timișoara pentru a da o mână de ajutor la salubrizarea stradală a Aradului.

Sacii cu mizeria adunată de voluntari din zona centrală a orașului au fost depozitați pe platoul din fața Palatului Administrativ, într-un gest simbolic.

De remarcat, că municipalitatea se află în plină procedură de achiziţie publică a serviciului de salubrizare stradală şi deszăpezire. Procedura de achiziţie nu a fost finalizată însă la timp, astfel încât străzile municipiului au rămas nesalubrizate.

Potrivit SEAP (Serviciul Electronic de Achiziţii Publice), data limită până la care trebuie deschise ofertele şi stabilit câştigătorul este 18 aprilie 2017.

Foto: Facebook

  1. Bai oilor! Dacă exista politie locală în Arad nici nu trebuia serviciu de curățenie stradală!.incercati să aplicați legea și veți vedea că nu va mai fi mizerie!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.