Arădenii iubitori de mișcare sunt invitați să participe la Cupa Aradului la Ciclism

Arădenii iubitori de mișcare sunt invitați să participe la Cupa Aradului la Ciclism

Cupa Aradului la Ciclism va fi o nouă provocare pentru sportivii arădeni de toate vârstele. Înscrierile se pot face până în 5 mai, competiția având loc în data de 7 mai.

Primarul Gheorghe Falcă a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre traseul și cursele cuprinse în această competiție, precum și despre bugetul alocat.

„În 7 mai vom avea la Arad Cupa Aradului la Ciclism, un eveniment realizat de Primărie, Asociația Voința Arad și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport. Înscrierile se vor face până în 5 mai, iar întrecerile se vor desfășura într-un circuit pe bulveradul Revoluției între Teatru și strada Nicolae Grigorescu. Lungimea unei ture este 1,7 km, iar participanții pot alege dintre șase categorii: Family, destinat tuturor familiilor cu copii de până la 7 ani, cu minim doi participanți, părinte/ tutore plus copil, o tură; copii între 7-10 ani, două ture, 3,5 km; categoria a III-a, copii între 11-14 ani, trei ture; persoane între 15-100 ani, 5 ture, 8,85 km; categoria a V-a Mountain Bike, 10 ture, 17 km, iar ultima categorie, pentru cursiere, 21 km, 12 ture. Startul va fi la ora 15:30 la prima categorie, iar ultima la 18:30. Vor fi și premii, precum și o tombolă pentru spectatori. Bugetul alocat de primărie este de 80.000 de lei”, a declarat Gheorghe Falcă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.