Arădenii iubitori de natură și de plimbări cu bicicleta, invitați la o acțiune în Parcul Natural Lunca Mureșului

Arădenii iubitori de natură și de plimbări cu bicicleta, invitați la o acțiune în Parcul Natural Lunca Mureșului

Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului împreună cu Asociația Bicicliștii Amatori Arad invită arădenii pasionați de natură și de mersul cu bicicleta prin pădure, la o acțiune de reamenajare a traseului de biciclete semnalizat convențional „C” albastru.

Acțiunea are loc sâmbătă, 30 martie, cu începere de la ora 11:30. Lungimea traseului este de aproximativ 5 km, are ca punct de start Calea Bodrogului și se întinde până la râul Mureș. Acest traseu a fost afectat de crengi sau chiar arbori doborâți, în urma furtunilor din anul 2017.

Se va încerca degajarea acestui traseu pentru ca iubitorii de plimbări cu bicicleta în natură să se poată bucura de această activitate.

„Întâlnirea are loc la Centrul de Vizitare Ceala, iar sub coordonarea staff-ului organizatoric, vom tăia și vom curăța potecile de crengi, vom nivela cărările și vom astupa ogașele. Uneltele necesare pentru această acțiune le veți primi de la organizatori. Plecarea pe traseu se va face la ora 12:00, drept urmare vă dăm întâlnire cu începere de la ora 11:30 pentru ședința tehnică. Activitatea de reamenajare a traseului de biciclete se va încheia cu o slană în băț, o ceapă coaptă în jar asezonată cu o roșie zemoasă și cu o cană de ceai cald. Vă așteptăm cu drag să redăm împreună culoare colțului nostru de Rai de la marginea orașului!”, spun organizatorii.

Mai multe informații, pe pagina evenimentuui https://www.facebook.com/events/1475063872626970/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.