Arădenii, mobilizaţi ÎMPOTRIVA creșterii taxelor locale. Cum pot determina administraţia să RENUNŢE la MAJORARE

Arădenii, mobilizaţi ÎMPOTRIVA creșterii taxelor locale. Cum pot determina administraţia să RENUNŢE la MAJORARE

USR Arad mobilizează cetățenii să își exprime opinia față de proiectul administrației Falcă de majorare a taxelor locale cu 25%, arătând că tot mai multe voci se alătură organizației în aceste zile, pentru a sprijini aceste demersuri care vin în ajutorul arădenilor.

USR a anunţat că pune la dispoziția cetățenilor un formular pentru a strânge semnături prin care să ceară renunțarea la proiectul de creștere a taxelor. Formularul poate fi descărcat și tipărit de la adresa https://goo.gl/p4iwsQ, iar tabelele completate trebuie aduse la sediul USR din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

„Reamintim că primarul a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local Municipal, prin care urmează să fie majorate cu un sfert impozitele plătit de persoanele fizice pentru clădirile rezidențiale și totodată va crește impozitul pe terenurile cu construcții. În același timp, gradul de utilizare al veniturilor colectate la bugetul local este deosebit de redus, existând sume considerabile, de ordinul a zeci de milioane de euro pe care administrația nu a reușit să le utilizeze, preponderent din cauza gestiunii ineficiente a proiectelor de investiții”, au precizat reprezentanţii USR Arad.

Printre cei care s-au alăturat demersului USR se află şi Mircea Pereș, membru fondator al „Alternativei de Vest”, partid regional fondat la Arad. „Am decis să mă alătur USR deoarece am simțit nevoie să ne unim forțele. USR este astăzi cea mai puternică voce a opoziției, singura care a luat apărarea cetățenilor. Vedem cum primarul caută să-i împovăreze pe arădeni, crescând în mod inutil taxele. Numai împreună și mobilizând cât mai mulți dintre locuitorii Aradului pentru a-și exprima părerea putem să oprim această inițiativă dăunătoare”, a declarat acesta, proaspăt înscris în USR.

„Salutăm înscrierea în USR a lui Mircea și a colegilor săi din Alternativa de Vest. Dorim să atragem alături de noi toate insulițele de bun simț, toate persoanele care simt nevoia să se implice, pentru a schimba modul în care sunt gestionate problemele orașului nostru, pentru a administra în folosul cetățenilor”, a declarat, la rândul său, Vlad Botoş, preşedintele USR Arad.

  1. Buna ziua,

    In primul rand au falsificat realitatea prin comasarea terenurilor agricole(gradini) in curti, constructii). Este un fals si uz de fals. Prin aceasta metoda artificiala ( legala prin codul fiscal, etc) au majorat impoziturile pe teren.
    Am o intrebare:
    1. Unde vor sa ajunga cu impozitele,
    2. daca vor o nationalizare noua sa ne anunte si pe noi, nu asa pe sestache.
    3. Din motivele politicianiste au fost retrocedate/vandute apartementele di blocuri vechi de caramida. Acum „politicianii vor sa mareasca impozitele cu 500%”. In loc sa ia exemplul Germaniei care a reabilitat toate cladirile Germaniei de Est si dupa care a dat spre inchiriere( nu spre vanzare).
    O ipocrizie a toate guvernelor – Roman &Tariceanu.
    O zi buna.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.